Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban!
2018.03.26.

2018. március 31. szombat 11 - 14 óra között!
1171 Budapest, Csordakút utca vége

Várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és vetélkedőkkel. Nyuszival, birkával, kacsával, csibével, kecskével és még ezer állattal várunk mindenkit szeretettel!

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne testközelből megismerkedni a Húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó állatokkal. Gondozóink és önkénteseink segítségével lehetőség lesz simogatni nyuszikat, birkát, kecskét, malacot. Felhő, Jánoska, Barkó valamint az egész birkanyáj várja a simogató kezeket. De a simogatást és a finom falatokat nagyon szereti Panka a szarvasborjú, Jean, Hacsek, Bori és a többi malacka, a lovak, a lámák és minden szőrös, tollas állat itt a NOÉ állatotthonban.

- Szakember segítségével kézműves foglalkozások, nyuszi és csibe készítés.
- Vállalkozó kedvű gyerekeknek tojáskereső verseny, "amit megtalálsz a Tied" jeligére.
- Arcfestés, hogy a gyerekek maguk is állatokká változhassanak.
- Vetélkedők gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Néhány vidám kép a tavalyi NOÉs Húsvétról:

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES!!!

A Húsvét sajnos nem csak móka és kacagás, rengeteg kisállat kerül ilyenkor bajba a profithajász árusok és a meggondolatlan, felelőtlen kisállatvásárlók miatt.
A Noé Állatotthon Alapítvány idén is Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk a korábbi években átvette a megunt húsvéti nyuszikat, kitollasodott kiscsibéket és kiskacsákat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentő következtetésre kellett jutnunk.
Megkérdeztük a vásárlás körülményeiről azokat, akik állatotthonunkban adták le a húsvétra vett kisállatokat. Legnagyobb megrökönyödésünkre kiderült, hogy a vásárlók tudatában voltak annak, hogy Húsvétra állatot venni nem helyes, ráadásul többségük tisztában volt azzal is, hogy az állatot csak ideiglenesen veszi magához, és eleve úgy tervezte, hogy nem kíván róla élete végéig gondoskodni.
Kiderült, hogy az állatokat leadók kb. 85-90%-a azért vásárolta meg nyugodt szívvel a nyuszikat és egyéb cuki élő apróságokat, mert tudott róla, hogy több szervezet az ünnepek után átveszi őket. Vagyis pusztán átmenetileg vállalta az állatka elhelyezését és megfelelő életkörülményei kialakítására sem fektetett hangsúlyt, mivel nem tervezte, hogy végleg megtartja.

Bővebben a NYUSZI-STOP-ról itt olvashat:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=1835

Szeretettel várunk mindenkit a HÚSVÉTI ÁLLATSÁGOKON a NOÉ Állatotthonban!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában