Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Sokkban vagyunk!
2018.03.13.

Jonny, Rémusz, Rezeda és Rituka az Illatos út Állategészségügyi Szolgálat segítségkérése alapján került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Napokig őrizték halott gazdájukat. De amint az állapotukból látszik, korábban sem volt túl jó életük. Idős gazdájuk valószínűleg mentálisan már nem volt alkalmas a róluk való gondoskodásra. Az idős kutyusok évek óta kis sem léphettek a pici, sötét, koszos, cigarettafüstös lakásból. A természetes az számukra, ha maguk alá pisilnek és kakilnak.

Mind a négyen félelmetesen soványak, szőrtelenek, súlyos szem, fül, bélrendszeri és ortopédiai problémákkal küzdenek. Állatorvosi kezelésük zajlik, speciális táplálással, vitaminokkal, immunerősítőkkel próbáljuk stabilizálni az állapotukat. Tiszta szívből reméljük, hogy sikerül Őket olyan állapotba hozni, hogy egy felelős, szerető és végleges gazdinál boldogan élhetnek még jó néhány évig.

Köszönjük szépen a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálatnak, hogy szívükön viselték az aprócska öregek sorsát és a segítségükkel azonnal a gondozásunkba kerülhettek és állatorvosi ellátásba részesülhettek.

Nagy szükségünk lenne a számukra immunerősítő készítményekre (Vetri DMG, DM Guard, stb), szőrtápláló étrendkiegészítő készítményekre.
És hálásan köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni az öregecskéink gyógyulásához.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beleírni: Illatos út öreg apróságok

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2018.05.22.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42


Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában