Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

MENHELYSEGÍTŐ PROGRAM 2018 - Püspökladány
2018.02.28.

Menhelysegítő programunkon belül egy régi támogatottunknál, a püspökladányi Elhagyott Állatokért Első Sárréti Regionális Állatvédő Egyesületnél jártunk segíteni. Még a csontig hatoló hideg, a jeges szél és a folyamatosan szakadó havas eső sem tudott gátat szabni segítő szándékunknak, pedig nagyon dolgoztak rajta :)

Idén is, mint minden évben a NOÉ Állatotthon segítségével kapják meg éves, kötelező veszettség oltásukat a menhely védencei. 80 kutya kapott veszettség oltást, húszan pedig kombinált oltást és chipet is.

Sok ismerős arcot láttunk, hiszen vannak, akik jó néhány éve a menhely lakói. Maximum a kennel, amiben élnek, az változott gazdi hiányában :(


Könyörgő kutyaszemek néztek ránk reménykedve, hátha mi vagyunk az az ember, aki családot, otthont és szeretetet ad majd nekik ezentúl mindig, de sajnos csalódniuk kellett :(
Ám jó hírek is vannak a püspökladányi menhely háza táján: a jelenlegi telephely, ami az önkormányzat által biztosított területen működött jó pár évig, hamarosan átköltözik egy most épülő, új menhelyre, ami az egyesületé. A munkálatok már zajlanak, és csak a zimankós tél beköszönte akadályozta a folytatást és teljes befejezést. A tavasz beköszöntével újra kezdődnek a munkálatok, és az állatok is hamarosan átköltözhetnek.Lesz külön macskaszoba:


Betegszoba:


És a szociális helységek is szépen kialakítottak öltözővel, teakonyhával, irodával:2018. március 10-én MENHELYSEGÍTŐ NAPRA várják az önkénteseket, amelynek során további kennelek átköltöztetését, felállítását tervezik. Segítsd Te a munkájukat barátaiddal, munkatársaiddal, családtagjaiddal. Csatlakozz az eseményhez, amelyről további részleteket megtudhatsz ITT ! ! !


Bővebben a püspökladányi menhelyről, a mentéseikről a facebook oldalukon olvashatsz: Elhagyott Állatokért Első Sárréti Regionális Állatvédő Egyesület

További képek a 2018. februári menhelysegítő napról ITT ! ! !


Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában