Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

MENHELYSEGÍTŐ PROGRAM 2018 - Püspökladány
2018.02.28.

Menhelysegítő programunkon belül egy régi támogatottunknál, a püspökladányi Elhagyott Állatokért Első Sárréti Regionális Állatvédő Egyesületnél jártunk segíteni. Még a csontig hatoló hideg, a jeges szél és a folyamatosan szakadó havas eső sem tudott gátat szabni segítő szándékunknak, pedig nagyon dolgoztak rajta :)

Idén is, mint minden évben a NOÉ Állatotthon segítségével kapják meg éves, kötelező veszettség oltásukat a menhely védencei. 80 kutya kapott veszettség oltást, húszan pedig kombinált oltást és chipet is.

Sok ismerős arcot láttunk, hiszen vannak, akik jó néhány éve a menhely lakói. Maximum a kennel, amiben élnek, az változott gazdi hiányában :(


Könyörgő kutyaszemek néztek ránk reménykedve, hátha mi vagyunk az az ember, aki családot, otthont és szeretetet ad majd nekik ezentúl mindig, de sajnos csalódniuk kellett :(
Ám jó hírek is vannak a püspökladányi menhely háza táján: a jelenlegi telephely, ami az önkormányzat által biztosított területen működött jó pár évig, hamarosan átköltözik egy most épülő, új menhelyre, ami az egyesületé. A munkálatok már zajlanak, és csak a zimankós tél beköszönte akadályozta a folytatást és teljes befejezést. A tavasz beköszöntével újra kezdődnek a munkálatok, és az állatok is hamarosan átköltözhetnek.Lesz külön macskaszoba:


Betegszoba:


És a szociális helységek is szépen kialakítottak öltözővel, teakonyhával, irodával:2018. március 10-én MENHELYSEGÍTŐ NAPRA várják az önkénteseket, amelynek során további kennelek átköltöztetését, felállítását tervezik. Segítsd Te a munkájukat barátaiddal, munkatársaiddal, családtagjaiddal. Csatlakozz az eseményhez, amelyről további részleteket megtudhatsz ITT ! ! !


Bővebben a püspökladányi menhelyről, a mentéseikről a facebook oldalukon olvashatsz: Elhagyott Állatokért Első Sárréti Regionális Állatvédő Egyesület

További képek a 2018. februári menhelysegítő napról ITT ! ! !


Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában