Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Miskolci Zseni nagy műtét előtt áll
2018.01.25.

Miskolci Zsenit ismeritek ha lenne kedvem viccelődni, akkor ez a poszt úgy kezdődött volna, hogyan lesz Zseniből Zsani ... de sajnos vele kapcsolatban inkább tele vagyunk aggodalommal, mint jó kedvvel.
A miskolci gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Életveszélyes állapotban óriási fájdalmakkal, szó szerint vért pisilt. Kórházi kezelés, műtét, extra gyógyszeres kezelések, apró javulás, de Zseni nincs jól. Még mindig vér folyik a péniszéből és fájdalmai vannak. Citológia nem hozott egyértelmű választ, ezért a napokban katéteres festést csináltak nála a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban. A röntgenen és az ultrahangon az látszik, hogy a péniszcsont mögötti területen valami gond, góc lehet. Itt egyébként a katéter is elakad. A kórelőzményét figyelembe véve sajnos nem marad más megoldás, mint a radikális műtét. Vagyis muszáj eltávolítani Zseni péniszét és a környező szöveteket és a gátrészen kialakított stoman keresztül fog ezután pisilni. Sajnos továbbra is fennáll a lehetősége, hogy a problémát okozó góc daganat. Ezt majd a feltáró műtét és az azt követő szövettani vizsgálatok fogják pontosan megválaszolni.

Zseni egy csodálatos, kedves, bújós mackó. Aki a betegsége és fájdalmai ellenére is nagyon kedves, együttműködő és akire most egy hatalmas műtét vár. Ha minden jól megy, akkor a mi CsodaBoda dokink hétfőn csinál Zseniből Zsanit ... muszáj picit viccelődnünk, muszáj kicsit felvérteznünk magunkat és bízni a jó hírekben! Nagyon szeretjük Őt és nagyon szorítunk neki, hogy végre egészségügyileg is rendben legyen.

ELŐZMÉNYEK !

Köszönjük, ha támogatod a nagymackó gyógyulásának költségeit. Mint Ti is láthatjátok rengeteg a beteg sérült állat most is a gondozásunkban.

Pénzbeli adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk:
11763103-13106883

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Miskolci Zseni

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában