Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Miskolci Zseni nagy műtét előtt áll
2018.01.25.

Miskolci Zsenit ismeritek ha lenne kedvem viccelődni, akkor ez a poszt úgy kezdődött volna, hogyan lesz Zseniből Zsani ... de sajnos vele kapcsolatban inkább tele vagyunk aggodalommal, mint jó kedvvel.
A miskolci gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Életveszélyes állapotban óriási fájdalmakkal, szó szerint vért pisilt. Kórházi kezelés, műtét, extra gyógyszeres kezelések, apró javulás, de Zseni nincs jól. Még mindig vér folyik a péniszéből és fájdalmai vannak. Citológia nem hozott egyértelmű választ, ezért a napokban katéteres festést csináltak nála a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban. A röntgenen és az ultrahangon az látszik, hogy a péniszcsont mögötti területen valami gond, góc lehet. Itt egyébként a katéter is elakad. A kórelőzményét figyelembe véve sajnos nem marad más megoldás, mint a radikális műtét. Vagyis muszáj eltávolítani Zseni péniszét és a környező szöveteket és a gátrészen kialakított stoman keresztül fog ezután pisilni. Sajnos továbbra is fennáll a lehetősége, hogy a problémát okozó góc daganat. Ezt majd a feltáró műtét és az azt követő szövettani vizsgálatok fogják pontosan megválaszolni.

Zseni egy csodálatos, kedves, bújós mackó. Aki a betegsége és fájdalmai ellenére is nagyon kedves, együttműködő és akire most egy hatalmas műtét vár. Ha minden jól megy, akkor a mi CsodaBoda dokink hétfőn csinál Zseniből Zsanit ... muszáj picit viccelődnünk, muszáj kicsit felvérteznünk magunkat és bízni a jó hírekben! Nagyon szeretjük Őt és nagyon szorítunk neki, hogy végre egészségügyileg is rendben legyen.

ELŐZMÉNYEK !

Köszönjük, ha támogatod a nagymackó gyógyulásának költségeit. Mint Ti is láthatjátok rengeteg a beteg sérült állat most is a gondozásunkban.

Pénzbeli adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk:
11763103-13106883

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Miskolci Zseni

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában