Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A testet öltött rémálom újra a NOÉ Állatotthonban
2018.01.25.

2012-es év a NOÉ Állatotthon fekete éve volt. Szopornyica járvány söpört végig az állatotthonban és szedte túl sok áldozatát. A korábban is extra szigorú karanténozási és oltási protokollunkat még megerősítettük és sikerült kilábalnunk a bajból, de így is túl sok élet odaveszett. A szopornyica fertőzés azóta csak rémemlékként, de örök mementóként él az emlékezetünkben. Szembesítve minden pillanatban azzal, hogy nem lazíthatunk, nem tehetünk engedményeket, a karantén és az oltási program az egyik legfontosabb része a felelős állatmentésnek!
Amikor megláttam múlt héten Balindát a segítségkérője kezében lógva, lázasan, csipás szemmel, rogyadozva, újra rám törtek a 6 évvel ezelőtti szörnyű emlékek. Biztosan nem tudhattam, de éreztem, újra itt van ... ami akkor még csak sejtés volt, az mára már labor eredménnyel igazolt: Balinda SZOPORNYICÁS :( Megkezdődött a küzdelem az életéért és extra óvintézkedéseket vezettünk be a többi kutyánk védelmében.

A rossz egészségi állapotát még a tovább nehezíti, hogy idős, tele van emlődaganatokkal és az elvégzett gyorsteszt szerint szívféreg pozitív, melyet már PCR genetikai laborvizsgálat is megerősített. Amint sikerült leküzdenie a szopornyicát, ennek a bajnak is a végére járunk.
Balinda egy édes, kedves, barátságos, állandóan csóváló, szép szemű öreglány. Aki mindenre képes egy simogatásért, ölelésért. Igazi főnyeremény lesz.

A karantén protokollunknak megfelelően első pillanattól szeparáltan kezeljük. Mivel, állandó megfigyelésre, kezelésre szorul, így az egyik kórház részlegünket lezártuk és ott teljes szeparáltságban gyógyul. Extra biztonsági előírásokat vezettünk be, az állatotthon területén. Az Állatotthon külső részei, a kutyák és a gazdasági udvar továbbra is biztonságosan látogatható!

Köszönjük, ha velünk tartasz Balindáért folytatott harcban. Nem lesz könnyű, gyors és zökkenőmentes, de Ő is egy ÉLET és tőlünk Ő is megkapja az esélyt!

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
adatlapján keresztül

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beleírni: Balinda

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában