Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

És megint Sole-lal van baj!
2018.01.24.

Szegény a szívférgességből még nem tudott "kikeveredni" és máris itt az újabb baj. Az egyik lábujján lett egy seb. Sajnos sem a cukros kötésre, sem a többszöri antibiotikumos kezelésre nem reagált, nem tudott begyógyulni. Mivel a kezelésre ennyire nem reagált, így sajnos felmerült a daganat lehetősége is. De bármi is áll a háttérben sajnos már a csonthártyáját is megtámadta. Így az egyetlen megoldás, melyet viszont sürgősséggel kellett elvégezni a lábujj amputáció. A mi CsodaBoda dokink megműtötte.
És most dupla aggodalomban vagyunk. Egyrészről aggódva várjuk a szövettan vizsgálat eredményét és nagyon reméljük mégsem daganatról van szó. Másrészről Sole ugye szívférges, mint tudjátok éppen a múlt héten volt kontroll szív ultrahang vizsgálaton emiatt és sajnos még mindig látszódnak a szíve mellett a tüdő artéria főágában a szívférgek. Szóval az altatás az Ő esetében extra rizikót hordozott és a következő napokban derül ki, hogy nem sodródtak-e be a paraziták a szívébe.
tehát most megint nagyon csuriban van az összes ujjunk Sole-ért. Drukkoljatok neki Ti is. Szegény annyi megpróbáltatáson van már eddig is túl. Miközben Ő egy édes, bohóc, igazi bújós, őrült német juhász. Aki csak arra vágyik, hogy végre legyen egy igazi otthona, családja, GAZDÁJA, FELADATA ... a szívünk megszakad érte :(

Köszönjük, ha támogatod a NOÉ Állatotthon Sole újabb műtétjének költségeit. Hisszük, hogy végül neki is lejön majd a happy end és vele is megtörténik a NOÉs CSODA, mint oly sok társával.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beleírni: Sole

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában