Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

És megint Sole-lal van baj!
2018.01.24.

Szegény a szívférgességből még nem tudott "kikeveredni" és máris itt az újabb baj. Az egyik lábujján lett egy seb. Sajnos sem a cukros kötésre, sem a többszöri antibiotikumos kezelésre nem reagált, nem tudott begyógyulni. Mivel a kezelésre ennyire nem reagált, így sajnos felmerült a daganat lehetősége is. De bármi is áll a háttérben sajnos már a csonthártyáját is megtámadta. Így az egyetlen megoldás, melyet viszont sürgősséggel kellett elvégezni a lábujj amputáció. A mi CsodaBoda dokink megműtötte.
És most dupla aggodalomban vagyunk. Egyrészről aggódva várjuk a szövettan vizsgálat eredményét és nagyon reméljük mégsem daganatról van szó. Másrészről Sole ugye szívférges, mint tudjátok éppen a múlt héten volt kontroll szív ultrahang vizsgálaton emiatt és sajnos még mindig látszódnak a szíve mellett a tüdő artéria főágában a szívférgek. Szóval az altatás az Ő esetében extra rizikót hordozott és a következő napokban derül ki, hogy nem sodródtak-e be a paraziták a szívébe.
tehát most megint nagyon csuriban van az összes ujjunk Sole-ért. Drukkoljatok neki Ti is. Szegény annyi megpróbáltatáson van már eddig is túl. Miközben Ő egy édes, bohóc, igazi bújós, őrült német juhász. Aki csak arra vágyik, hogy végre legyen egy igazi otthona, családja, GAZDÁJA, FELADATA ... a szívünk megszakad érte :(

Köszönjük, ha támogatod a NOÉ Állatotthon Sole újabb műtétjének költségeit. Hisszük, hogy végül neki is lejön majd a happy end és vele is megtörténik a NOÉs CSODA, mint oly sok társával.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beleírni: Sole

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában