Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Piker, a láthatatlan
2018.01.23.

Kevés olyan felemelő dolog van az életben, mint egy rettegő kutyának visszaadni a hitet és a reményt. Csodálatos érzés, amikor hónapok vagy évek után ragyogni kezd a szeme, örömében ugat, csóválja a farkát és úgy örül, ahogy talán még soha előtte.
Szergényi menhelyünkre ismét rettegő, lelkileg sérült kutyusok érkeztek. Az elmúlt héten 5 kutyát mentettünk a pápai gyepmesteri telepről, háromnak közülük lelki rehabilitációra van szüksége.
Legsúlyosabb Piker állapota. Piker egy csodálatos, méltóságos stafford jellegű fiatal kan kutya, aki nincs tisztában a természet adta erejével, csodálatos, erős jellemével.

Reszketve bújik kenneljének sarkában és próbál láthatatlanná válni ha ember közeledik. Fejét alázatosan lehajtja és nem néz a szemünkbe. Nem tudjuk mi történhetett vele, de élete kezdetén valami nagyon szörnyű, borzalmas dolgot kellett megtapasztalni, nagyon nehezen oldódik. Mindentől és mindenkitől retteg!! A foglalkozást azonnal megkezdtük nála, nagyon apró lépésekkel közelítünk meggyötört lelkéhez. Az első pár nap nagyon nehéz volt, Piker egyáltalán nem kommunikált velünk. A kedves szavakat elfordított fejjel, leszegezett tekintettel elengedte a füle mellett, simogatásra összerezzent és teljes testével reszketett. Mindent megtett, hogy láthatatlanul belesimuljon a környezetébe. Jelenleg már a jutifalatot elveszi, remegve próbál bízni bennünk.

Mi nem adjuk fel, és tudjuk, hogy Ő is akarja! Bízunk benne, hogy hamarosan Piker szemében is Valaki meglátja a ragyogást és szerető, biztos otthon ad számára.
További képek ITT!

Köszönjük ha segíted szergényi kutyusainknak mid a testi mind pedig a lelki rehabilitációját!
Bankszámlaszámunk:
OTP 11710002 21406267
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Szergényi rehabilitáció

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában