Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Piker, a láthatatlan
2018.01.23.

Kevés olyan felemelő dolog van az életben, mint egy rettegő kutyának visszaadni a hitet és a reményt. Csodálatos érzés, amikor hónapok vagy évek után ragyogni kezd a szeme, örömében ugat, csóválja a farkát és úgy örül, ahogy talán még soha előtte.
Szergényi menhelyünkre ismét rettegő, lelkileg sérült kutyusok érkeztek. Az elmúlt héten 5 kutyát mentettünk a pápai gyepmesteri telepről, háromnak közülük lelki rehabilitációra van szüksége.
Legsúlyosabb Piker állapota. Piker egy csodálatos, méltóságos stafford jellegű fiatal kan kutya, aki nincs tisztában a természet adta erejével, csodálatos, erős jellemével.

Reszketve bújik kenneljének sarkában és próbál láthatatlanná válni ha ember közeledik. Fejét alázatosan lehajtja és nem néz a szemünkbe. Nem tudjuk mi történhetett vele, de élete kezdetén valami nagyon szörnyű, borzalmas dolgot kellett megtapasztalni, nagyon nehezen oldódik. Mindentől és mindenkitől retteg!! A foglalkozást azonnal megkezdtük nála, nagyon apró lépésekkel közelítünk meggyötört lelkéhez. Az első pár nap nagyon nehéz volt, Piker egyáltalán nem kommunikált velünk. A kedves szavakat elfordított fejjel, leszegezett tekintettel elengedte a füle mellett, simogatásra összerezzent és teljes testével reszketett. Mindent megtett, hogy láthatatlanul belesimuljon a környezetébe. Jelenleg már a jutifalatot elveszi, remegve próbál bízni bennünk.

Mi nem adjuk fel, és tudjuk, hogy Ő is akarja! Bízunk benne, hogy hamarosan Piker szemében is Valaki meglátja a ragyogást és szerető, biztos otthon ad számára.
További képek ITT!

Köszönjük ha segíted szergényi kutyusainknak mid a testi mind pedig a lelki rehabilitációját!
Bankszámlaszámunk:
OTP 11710002 21406267
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Szergényi rehabilitáció

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában