Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

ApRóka, a kis róka
2004.06.23.

A minap egy állatotthonokban nem megszokott kis jövevénnyel gyarapodott a Noé Állatotthon "színes palettája". Beköltözött hozzánk az ApRókának keresztelt, 2 hónapos aprócska kis róka.


Megmentõi - apa és fia - elmondták, hogy egy kisállat-vásárban találtak rá, amint teljesen legyengülve csüngött addigi "gazdája" kezében árucikk gyanánt. Az eladó elmondása szerint õ mentette meg az éhhaláltól miután a mamaróka – vajon mitõl? - elpusztult.


Apa és fia nem gondolkodtak sokáig, hiszen tudták, hogy ennek a csöpp állatnak biztosan nem itt lenne a helye. Fizettek és már jöttek is állatotthonunkba a rémült kölyökkel. Természetesen ahhoz még túl kicsi, hogy szabadon engedjük, így hát a megfelelõ állatorvosi vizsgálatok után, amíg fel nem nõ, vendégszeretetünket élvezi.


Úgy gondoljuk, ApRóka nem véletlenül került egy kisállat-vásárba. Anyját valószínûleg megölték, hogy aztán eladhassák kölykeit.
Sajnos erre még nincs bizonyítékunk, de egy biztos: ApRóka már jó kezekben van és ha már teljesen önálló lesz, visszatérhet az övéi közé!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában