Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

És… IGEEEN!!! Megérkezett!!!!!
2017.12.08.

Óriási öröm érte alapítványunkat amikor a Lidl Magyarország megálmodta a Telitalálka videóját és meghirdette jótékonysági akcióját. A Ti aktivitásotokkal egy délután alatt sikerült 100 forintonként összegyűjteni 2 millió forint értékű ételadományt.
Nagy izgalommal vártuk a mai napot, melyet gondos szervezés előzött meg és kora délután begördült a kamion menhelyünk udvarára. Kilenc raklap , kb 65 mázsa válogatott finomság érkezett kis védenceinknek. Nagyon hálásak vagyunk Attilának (a gépkocsi vezetőnek), aki végig segített, szinte minden egyes dobozt megérintett. Köszönjük Ferinek és Krisztikének akik azonnal segítségünkre siettek. Ahogy a kamionból fogyott az ajándék, úgy fogyott az erőnk is. A végére mindannyian nagyon elfáradtunk, de elmondhatom, hogy nagyon megérte! Néha elmorzsoltunk egy-egy könnycseppet mikor láttuk, hogy milyen szépen telnek raktáraink. Egy kicsit ránk sötétedett, egy kicsit megcsúsztunk az etetéssel, de senki sem türelmetlenkedett. Mindannyian érezték, hogy a mai nap (is) Őértük volt!
Köszönjük Lidl Magyarország a lehetőséget és a támogatást, valamint köszönjük Mindenkinek aki hozzájárult ehhez a csodálatos karácsonyi ajándékhoz!
Egyszerűen csodálatosak vagytok! :)


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában