Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

És… IGEEEN!!! Megérkezett!!!!!
2017.12.08.

Óriási öröm érte alapítványunkat amikor a Lidl Magyarország megálmodta a Telitalálka videóját és meghirdette jótékonysági akcióját. A Ti aktivitásotokkal egy délután alatt sikerült 100 forintonként összegyűjteni 2 millió forint értékű ételadományt.
Nagy izgalommal vártuk a mai napot, melyet gondos szervezés előzött meg és kora délután begördült a kamion menhelyünk udvarára. Kilenc raklap , kb 65 mázsa válogatott finomság érkezett kis védenceinknek. Nagyon hálásak vagyunk Attilának (a gépkocsi vezetőnek), aki végig segített, szinte minden egyes dobozt megérintett. Köszönjük Ferinek és Krisztikének akik azonnal segítségünkre siettek. Ahogy a kamionból fogyott az ajándék, úgy fogyott az erőnk is. A végére mindannyian nagyon elfáradtunk, de elmondhatom, hogy nagyon megérte! Néha elmorzsoltunk egy-egy könnycseppet mikor láttuk, hogy milyen szépen telnek raktáraink. Egy kicsit ránk sötétedett, egy kicsit megcsúsztunk az etetéssel, de senki sem türelmetlenkedett. Mindannyian érezték, hogy a mai nap (is) Őértük volt!
Köszönjük Lidl Magyarország a lehetőséget és a támogatást, valamint köszönjük Mindenkinek aki hozzájárult ehhez a csodálatos karácsonyi ajándékhoz!
Egyszerűen csodálatosak vagytok! :)


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában