Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nyolc év után Némo hazaért
2017.11.28.

Némo mindannyiunk szívében különleges helyet foglal el, ő menhelyünk legrégebbi lakója. Soha nem értettük mi az oka annak, hogy nem akadt meg rajta a gazdijelöltek szeme. Extra szépsége, csodálatos intelligenciája, ragaszkodása ellenére sem talált otthonra.. ezidáig. A napokban érkezett a hír – Némo gazdijelöltes. 300 km-ről érkezett hozzá egy nagyon szimpatikus család, hogy személyesen is megismerje kis védencünket. A találkozás nagyon jól sikerült, már az első pillanatban egymásra találtak. Az elmúlt napok nagy izgalommal teltek. Szerződés írás, egy utolsó orvosi vizsgálat, búcsúzkodás, titokban elmorzsolt könnycseppek, mert igen az emlékek előtörnek. A sok szeretet, melyet csak egy menhelyi kutya adni tud, a ragaszkodása és a hála, mert megmutattad neki, hogy nem minden ember gonosz… Ennek ellenére mindannyian tudtuk, hogy neki így lesz teljes az élete, igazi otthont csak egy család tud adni neki.
Szombat reggel már Némo is sejtette, hogy nagyon különleges nap virradt ránk. Kapott egy csinos kis hámot, futott egy utolsót a menhely udvarán, majd elindultunk a hosszú útra.

Gyönyörű napsütésben, festői szépségű tájakon utaztunk és Ő végig fegyelmezetten viselkedett. Az út vége felé egy kicsit eltévedtünk, de tudtuk, hogy nem adhatjuk fel. Osztrák rendőröktől kértünk segítséget és elmondhatjuk, hogy az utolsó 20 km-t, a csodálatos hegyi szerpentinen rendőri felvezetéssel tette meg Némo. És hazaértünk! Egy kedves család, két apró gyermekkel izgatottan és hatalmas szeretettel fogadta Őt. Némo kíváncsian felfedezte a lakás minden zugát és végre hazaért.Nyolc évet várt…de azt hiszem elmondhatjuk, megérte!
Légy nagyon boldog kicsi Némo, nagyon megérdemled! :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában