Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bia kutyánk nagy bajban van!
2017.11.27.

Bia 7 és fél éve került a NOÉ Állatotthon gondozásába egy horror menhelyről, Tengelicről. Az akkor még fiatal felnőtt, most már viszont idős kutyuson senki szeme nem akadt meg az elmúlt sok-sok évben. :( Félénksége, miatt Ő sosem puncsolt a kerítésnél, nem akart kiszaladni a kennelből, hogy a gazdijelöltek ölébe vesse magát. Már pedig ebben a zord világban akinek nem jó az önmarketingje nem jut gazdihoz :(
Szóval Bia itt öregedett meg a NOÉ Állatotthonban, láttuk a testének átalakulását, az ősz szőrszálak megjelenését. De a napokban mást is láttunk, valami nagyon rémisztő dolgot, ahogy csak ül, a fejét lógatva és ha ránk is nézet csak fájdalom és szomorúság látszott a szemében. Azonnal rohantunk az orvoshoz vele. Az ultrahangkép, a diagnózis arcul csapott minket. Óriási daganat ... azonnal műtőasztalra került.
Egy 2,5 kilós lépdaganatot távolíttattak el az alig 10kg-os kutyából :( A műtét jól sikerült, de az életveszély még nem hárult el. Nagyon kell neki a drukk. De nagyon ügyes, okos és küzdő - rajta úgy tűnik nem fog múlni!
Most a legfontosabb, hogy túl legyünk ezeken a kritikus napokon, melyben teljes erővel bízunk. És már szeretnénk a jövőre gondolni. SOS ideiglenes vagy végleges gazdát keresünk Biának! Mondhatnánk, hogy az utolsó éveire, de sajnos ez az Ő esetében tényleg csoda lenne... De bármennyi is van még megírva neki, annyira jó lenne, ha a sok magányos év, a menhelyen töltött hideg éjszaka után, megismerhetné milyen biztonságban, szeretve lenni. Egy igazi Angyalt keresünk számára! Ha csak elgondolkoztál rajta, kérlek hívj minket a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon.

Ha befogadni nem tudod, de támogatnád a műtétjét, gyógyulását, akkor hálásan köszönjük az adományodat!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beírni Bia gyógyulása!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában