Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bia kutyánk nagy bajban van!
2017.11.27.

Bia 7 és fél éve került a NOÉ Állatotthon gondozásába egy horror menhelyről, Tengelicről. Az akkor még fiatal felnőtt, most már viszont idős kutyuson senki szeme nem akadt meg az elmúlt sok-sok évben. :( Félénksége, miatt Ő sosem puncsolt a kerítésnél, nem akart kiszaladni a kennelből, hogy a gazdijelöltek ölébe vesse magát. Már pedig ebben a zord világban akinek nem jó az önmarketingje nem jut gazdihoz :(
Szóval Bia itt öregedett meg a NOÉ Állatotthonban, láttuk a testének átalakulását, az ősz szőrszálak megjelenését. De a napokban mást is láttunk, valami nagyon rémisztő dolgot, ahogy csak ül, a fejét lógatva és ha ránk is nézet csak fájdalom és szomorúság látszott a szemében. Azonnal rohantunk az orvoshoz vele. Az ultrahangkép, a diagnózis arcul csapott minket. Óriási daganat ... azonnal műtőasztalra került.
Egy 2,5 kilós lépdaganatot távolíttattak el az alig 10kg-os kutyából :( A műtét jól sikerült, de az életveszély még nem hárult el. Nagyon kell neki a drukk. De nagyon ügyes, okos és küzdő - rajta úgy tűnik nem fog múlni!
Most a legfontosabb, hogy túl legyünk ezeken a kritikus napokon, melyben teljes erővel bízunk. És már szeretnénk a jövőre gondolni. SOS ideiglenes vagy végleges gazdát keresünk Biának! Mondhatnánk, hogy az utolsó éveire, de sajnos ez az Ő esetében tényleg csoda lenne... De bármennyi is van még megírva neki, annyira jó lenne, ha a sok magányos év, a menhelyen töltött hideg éjszaka után, megismerhetné milyen biztonságban, szeretve lenni. Egy igazi Angyalt keresünk számára! Ha csak elgondolkoztál rajta, kérlek hívj minket a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon.

Ha befogadni nem tudod, de támogatnád a műtétjét, gyógyulását, akkor hálásan köszönjük az adományodat!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beírni Bia gyógyulása!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában