Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pasik és cicák, avagy készül a NOÉ Macskamentés naptár 2018
2017.10.27.

Hölgyek és Urak! Készüljetek, mert valami igazi különlegességet hozunk nektek idén. A srácok az ügy érdekében még a textilt is ledobták. Jótékonysági NOÉ macskamentős naptár készül. Híres sportolók, a pesti Broadway sztárjai és barátaik álltak a fényképezőgép elé az idén, hogy Alapítványunk macskamentését segítsék.

A NOÉ Állatotthon állandó támogatója a GARMIN Magyarország felkérésére, a srácok örömmel mondtak igent. A fotózás alapkoncepciója az volt, hogy a sportolók -többek között Baji Balázs, Kozma Dominik, Ungvári Miklós, Pauman Dániel, Kulifai Tamás, Köves Gábor - és színész barátaik, Kocsis Dénes és Veréb Tamás, felhívják a figyelmet a NOÉ Állatotthonban gazdira váró cicákra is.
Hatalmas boldogság számunkra, hogy mindenki örömmel mondott igent a felkérésre és a marcona sportolók pillanatok alatt váltak a fotózáson cicákhoz dörmögő állatbarátokká. A cicák pedig láthatóan élvezték a kényeztetést, hiszen voltak akik csupasz mellkasukra ölelték a gazdikereső macskákat. :-)

Jelenleg a naptár grafikai előkészítés és gyártása zajlik, reméljük, hogy néhány héten belül kézzel foghatóan is megvásárolható lesz. Egyedi dedikált példányok és különleges meglepetések is várhatóak!
Minderről bővebben a NOÉ Állatotthon honlapján - www.noeallatotthon.hu és facebook oldalán - www.facebook.com/noeallatotthon adunk hírt! :)


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában