Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pasik és cicák, avagy készül a NOÉ Macskamentés naptár 2018
2017.10.27.

Hölgyek és Urak! Készüljetek, mert valami igazi különlegességet hozunk nektek idén. A srácok az ügy érdekében még a textilt is ledobták. Jótékonysági NOÉ macskamentős naptár készül. Híres sportolók, a pesti Broadway sztárjai és barátaik álltak a fényképezőgép elé az idén, hogy Alapítványunk macskamentését segítsék.

A NOÉ Állatotthon állandó támogatója a GARMIN Magyarország felkérésére, a srácok örömmel mondtak igent. A fotózás alapkoncepciója az volt, hogy a sportolók -többek között Baji Balázs, Kozma Dominik, Ungvári Miklós, Pauman Dániel, Kulifai Tamás, Köves Gábor - és színész barátaik, Kocsis Dénes és Veréb Tamás, felhívják a figyelmet a NOÉ Állatotthonban gazdira váró cicákra is.
Hatalmas boldogság számunkra, hogy mindenki örömmel mondott igent a felkérésre és a marcona sportolók pillanatok alatt váltak a fotózáson cicákhoz dörmögő állatbarátokká. A cicák pedig láthatóan élvezték a kényeztetést, hiszen voltak akik csupasz mellkasukra ölelték a gazdikereső macskákat. :-)

Jelenleg a naptár grafikai előkészítés és gyártása zajlik, reméljük, hogy néhány héten belül kézzel foghatóan is megvásárolható lesz. Egyedi dedikált példányok és különleges meglepetések is várhatóak!
Minderről bővebben a NOÉ Állatotthon honlapján - www.noeallatotthon.hu és facebook oldalán - www.facebook.com/noeallatotthon adunk hírt! :)


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában