Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Jessica Jonesnak (Tiszavirag Talpas) már sikerült
2017.10.18.

Sziasztoooook!!!


Túl vagyok a második éjszakaán is, egyre jobban es jobban érzem magam.
Nagyon meg lettem dicsérve, mert mióta Anyaék hazahoztak csak egy pisi ment a lakásban, az összes többi dolgomat sikerült mindig szabadtéren végeznem, persze le is visznek ám 6-7szer egy nap. Hol kisebbet, hol nagyobbat séáalunk, hogy lefárasszam őket. Egy kicsit meg fura ez a lakás dolog, alig merek mászkálni, csak a nappaliban tettem egy kört, a konyhán mindig átrohanok. Tudjátok mi okozza a legnagyobb kihívást? Átjönni a küszöbön! Huh van, hogy Anya 1 órát könyörög az ajtó másik oldalán mire bemegyek, de valami könyvben azt olvasta nem hozhat be kézben es ezt szigorúan be is tartja. Ma elkezdtük a beltéri kennel tréninget, hogy szépen megszokjam a dolgot. Azt mondták ez olyan tudás, ami bármikor jól jöhet én meg hiszek nekik, mert, amikor ügyes vagyok kapok jutifalit, simit es játszanak velem.
Tegnap azt mondták nagyon sokat fejlődtem, nem értem őket mindig is tokeletes voltam. Valami porazhoz szoktatast emlegettek, még séta ettiketet és azt mondogatták egész nap, hogy nagyon büszkék rám. Hagytam hagy dicsérjenek, eléggé dagadt a keblem, cserébe csóvaltam neki a farkam, mint egy szélerőmű.

Puszilok mindenkit!!! A maradék tesoimnak kitartást kívánok, biztos lassan megfogyatkozunk, mert állítólag Anya szerint gyönyörű és okos baba vagyok, mint a többiek 😍


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában