Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Dyna óriási műtéten van túl!
2017.09.28.

Dynus egy kangal keverék szuka kutyus, aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba. Előéletéről annyit tudunk, hogy egy kis községben tengődött a legrosszabb környéken amit el lehet képzelni.... több hete kint aludt a szántóföldeken, bozótosban, senki nem vállalta el a környéken hogy a kutya az övé lenne. Kilátszó bordái és szinte földig lógó emlői nagyon sokat elmondtak az életéről. Nagyon félénk, de szelíd, kedves kutyus.
A brutális soványságán és rossz testi és lelki állapotán túl az álla alatt egy nagyon nagy duzzanatot tapintottunk. A vizsgálatok megállapították, hogy egy nyálmirigy-cisztáról van szó. CsodaBoda dokink egy hosszú, több mint 2 órás műtéttel a begyulladt cisztát eltávolította. Bár külső tapintásra is hatalmas volt, de a műtétkor derült ki, hogy valójában milyen óriásra duzzadt. Nagyon sok szövetet, ereket érintett a műtét és persze hatalmas vágással járt. Most egy speciális nyomó tampon van a sebre varrva, reméljük megakadályozza az ödémásodást. Dyna kórházban töltötte az éjszakát, ha a mai vizsgálatokon minden rendben lesz, akkor holnaptól már itt a NOÉ Állatotthon kórház részlegén gyógyulhat. Drukkoljatok neki, a következő 1-2 hét kritikus. Ha pedig rendben lesz egészségügyileg, akkor elkezdődik a kis lelke erősítése.

Köszönjük, ha támogatod a műtétjét, gyógyulását. A nyálciszta műtét, a megelőző labor, citológiai és tenyésztési vizsgálatokkal együtt közel 100.000 Ft-ba került. Minden apró segítség duplán számít, hiszen segítesz neki és hozzájárulsz, hogy egy újabb beteg, sérült állatot tudjunk megmenteni.

Támogathatod virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Dyna gyógyulására!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában