Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Dyna óriási műtéten van túl!
2017.09.28.

Dynus egy kangal keverék szuka kutyus, aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került gondozásunkba. Előéletéről annyit tudunk, hogy egy kis községben tengődött a legrosszabb környéken amit el lehet képzelni.... több hete kint aludt a szántóföldeken, bozótosban, senki nem vállalta el a környéken hogy a kutya az övé lenne. Kilátszó bordái és szinte földig lógó emlői nagyon sokat elmondtak az életéről. Nagyon félénk, de szelíd, kedves kutyus.
A brutális soványságán és rossz testi és lelki állapotán túl az álla alatt egy nagyon nagy duzzanatot tapintottunk. A vizsgálatok megállapították, hogy egy nyálmirigy-cisztáról van szó. CsodaBoda dokink egy hosszú, több mint 2 órás műtéttel a begyulladt cisztát eltávolította. Bár külső tapintásra is hatalmas volt, de a műtétkor derült ki, hogy valójában milyen óriásra duzzadt. Nagyon sok szövetet, ereket érintett a műtét és persze hatalmas vágással járt. Most egy speciális nyomó tampon van a sebre varrva, reméljük megakadályozza az ödémásodást. Dyna kórházban töltötte az éjszakát, ha a mai vizsgálatokon minden rendben lesz, akkor holnaptól már itt a NOÉ Állatotthon kórház részlegén gyógyulhat. Drukkoljatok neki, a következő 1-2 hét kritikus. Ha pedig rendben lesz egészségügyileg, akkor elkezdődik a kis lelke erősítése.

Köszönjük, ha támogatod a műtétjét, gyógyulását. A nyálciszta műtét, a megelőző labor, citológiai és tenyésztési vizsgálatokkal együtt közel 100.000 Ft-ba került. Minden apró segítség duplán számít, hiszen segítesz neki és hozzájárulsz, hogy egy újabb beteg, sérült állatot tudjunk megmenteni.

Támogathatod virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Dyna gyógyulására!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában