Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

KÖSZÖNJÜK!
2017.09.19.

Az első és legfontosabb hogy KÖSZÖNJÜK!

Köszönjük Mindenkinek, aki a megváltozott adóbevallási rendszer ellenére is fontosnak érezte a civilek ügyét. Köszönjük Mindenkinek, aki rendelkezett a személyi jövedelemadója 1%-ról. És persze leginkább azoknak köszönjük, akik a NOÉ Állatotthon Alapítvány (Rákosmenti NOÉ Bárkája Állatotthon Alapítvány) védenceit, munkáját támogatták idén is.
Ebben az adóbevallási időszakban 14.770 adózó, összesen 61.934.667 Ft összegben ajánlotta fel számunkra az adója egy százalékát. Hatalmas összeg tudjuk, mégis keserédes ez a köszönés. Sajnos ez az összeg sokkal kevesebb, mint amivel tavaly gazdálkodhattunk. Nem vagyunk ezzel egyedül. A megváltozott bevallási rendszer miatt nagyon sokan nem rendelkeztek, nem éltek ezzel a lehetőséggel. Nagyon sok adózó felajánlható összege nem lehet idén a rászorulók segítségére. Mi történik ezzel a több mint 1 milliárd forinttal? Marad a nagy kalapban és megy a többi állami költésbe ...
Mit jelent mindez a NOÉ Állatotthonnak? Ezekben a napokban most mindent újra gondolunk, mindent újra tervezünk. Természetesen ahogy eddig is, továbbra is a már gondozásunkban lévő 1.200 állat biztonsága, ellátása az elsődleges feladat és cél. Egészen biztosan nagyot kell húznunk azon a bizonyos nadrágszíjon. És ez sajnos minden területen érezhető lesz: beteg, sérült állatok befogadása, kis menhelyek segítése, komplex sok állatos mentések, fejlesztések, bővítések ... mindenhol.
De természetesen nem hagyjuk cserben az állatokat, a támogatóinkat. Az utolsó energiánkig, fillérünkig tesszük amit tehetünk, bízva abban, hogy az adó 1% nem minden, hiszen Ti év közben is velünk, védenceinkkel, az új mentettekkel vagytok. És közösen, Veletek együtt tovább csináljuk! De tudjátok, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Köszönünk Nektek minden segítséget!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában