Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Letöltések
(W)ebnapló
Állati történetek
Állati hírek
Gazdiktól
Állati sztárok
Rólunk írták
Oktatás
Sokkoló
Menhelysegítő Program
Képtár
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Készülünk a nagy napra
2017.07.31.

Mi már tudjuk, Ő még csak sejti, hogy valami hatalmas nagy DOLOG készülődik. Igeeen! Ceasar gazdijelöltes! Ceasar 4 éve él a szergényi menhelyünkön és most jött el a pillanat az ő életében. Minden napot izgalommal várunk, minden nap valami újat tanulunk. Kis lépésekkel és hatalmas sikerekkel haladunk nap mint nap. És ő nagyon jó partner – izgatottan, csillogó szemekkel várja, hogy nyíljon a kennel ajtó és kezdjük a gyakorlást.
Elsőként megkapta új társát Golyó személyében. A kiképzőben kezdtük az összeszoktatást és legnagyobb meglepetésünkre simán, problémamentesen ment.

A kis gyagya Golyó pillanatok alatt rávetette magát és puszilta, csókolta ahol érte. Ceasar méltósággal fogadta a túláradó szeretetet csak néha tudatosította Golyóval ha túl messzire ment.

1 óra múlva már együtt mentek be Ceasar kenneljébe. Másnap kezdődött az igazi munka. Elsőként az autóba való beszállást kellett gyakorolnunk. Mivel Ceasar rettegett a zárt tértől lépésről – lépésre kellett felépítenünk a folyamatot. Megismerkedtünk a beszállást segítő rámpával. Napokon keresztül tanultuk és gyakoroltuk, hogy nem kell félni, semmi baj sem történik sem felfelé, sem pedig lefelé.

A legkisebb eredményt is hatalmas ovációval ünnepeltük. Ő pedig nagyon élvezte, boldogan és hálásan fogadott minden dicséretet. Pár nappal később továbbléptünk és megtanultuk hogyan szálljon be kisteherautóba.

Győző szakértelmével és tapasztalatával Ceasarral ezt a pontot is kipipálhattuk. A pórázát lecseréltük egy szép kis hámra és lám-lám ettől sem kell félni. :)
A legnagyobb feladatnak - egy olyan zárt térbe , ahová egyedül kellett mennie - a személyautóba való beszállás bizonyult. De Ceasar ezt akadályt is sikeresen teljesítette. Szívesen tanul és nagyon boldog amikor tudja, hogy megfelelt az elvárásainknak.


Hiányozni fogsz Ceasar, de nagyon várjuk azt a pillanatot amikor elindulhatsz egy sokkal szebb, sokkal boldogabb és ami a legfontosabb - GAZDIS élet felé!

További képek ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában