Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hangának kezdődik a gazdikeresés!
2017.06.22.

Édes drága pici Hanga "cica" túl van reméljük ÉLETe utolsó megpróbáltatásán. Átesett az ivartalanításon és a korábban kifolyt szeme maradványát eltávolították és szépen összezárták, hogy többet ne legyen ezzel sem gondja.

Ez a tünemény kislány nagyon jól viselte a beavatkozást, csóválva, mosolyogva ébredt, pedig ez így a szemével együtt bizony nagy menet volt. Nagyon bizakodunk a szövődmény mentes gyógyulásban.

Egyetlen bizonytalan tényező van, hogy a műtétkor kiderült, az egyik 3 gyökerű őrlőfoga durván szét van törve és már el is kezdett berohadni. Ez valószínűleg a fém sintérbot eredménye, mellyel a gyepmesteri telepen "mozgatták", szegény kicsikénk halálfélelmében ráharaphatott a vasra és akkor tört szét a foga. Amit lehetett az össze-vissza széttörésből most a műtétkor rendbe tettek, reméljük, hogy ezzel sem lesz mér szerencsétlennek gondja.
Nagyon köszönjük a Babóca Állatorvosi Rendelő mindig szakszerű, lekiismeretes és szeretettel teli ellátását, gondoskodását!
Néhány nap múlva varratszedés ééééés akkor nincs más hátra, mint az ÚJ ÉLET! KEZDŐDIK A GAZDAKERESÉS! Juhúúúúú!

Tehát, aki egy igazi, fiatal tünemény CSODA KUTYÁNAK lenne ÁLOMGAZDIJA, az jelentkezzen a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön!

Hanga addig is hatalmas mosolyt és puszikat küld mindenkinek, aki szurkol, drukkol és támogatja Őt!

Adatlapja

Előzmények!

Ui (a közfelháborodás megállítására 😜 a cica jelző nem a fajára, hanem a bújós természetére szeretett volna utalni. Kedvességként, becézgetésnek írtam. Nem gondoltam, hogy ez többeknek értetlenséget okoz. Elnézést a félreérthető fogalmazásért!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában