Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Levél Maximtól
2008.11.03.

Sziasztok!

Kedves Mentőangyalaim, remélem még emlékeztek rám, a szegény, szerencsétlen, ártatlan cicára akit bedobtak a menhely kapuján, mert nem tudtatok befogadni?? Nos örömmel jelenthetem még élek, méghozzá nagyon is jól! :D
Nagyon hálás vagyok Katának amiért egy szép, bár nagyon hűvös napon behozott a menhelyre, ahol találkoztam egy olyan fiatal párral akiknek megtetszettem én, és így utólag vissza gondolva ők is nekem. :D
Most itt lakok a gazdival Ágival meg a nagy gazdikkal. Egyszerűen imádok velük lenni, most én vagyok az uralkodó, minden úgy történik ahogy én akarom. Fel is osztottam őket magam között, mindenkinek meg van a feladata, nincs semmi lustálkodás. :):) Bizony ám! Így most van egy etetőm, egy játék felelősöm, egy kényeztetőm, ja és egy renitensem...őt nem tudom irányítani a csillogó szemeimmel, ő a"Nagyfőnök". Tőle tartok is egy kicsit mert mindig rám szól ha az asztal tetején vagyok vagy ha beszaladok az asztala alá és elkezdek vezetéket rágcsálni, és annyira mennydörgő hangja van. De gazdi mami mindig kivéd és babusgat. :)
A legfinomabb falatokat adja nekem, simogat, az ő ágyában aluszkálhatok. De amikor megfürdet azt nem szeretem, ki nem állhatom, de ilyenkor mindig azt mindig azt mondja hogy muszáj, mert így még szebb és csillógóbb lesz a bundám. Fuuu és utána az az zajos izé amivel finoman megszárít nehogy megfázzak...kész dili. Nagyon nem szeretem és ilyenkor bosszúból megpróbálok kiszökni a lakásból, egyszer-kétszer sikerül is, de a többségében mindig megfog és nem tudok találkozni a haverokkal.
Apropó haverok, képzeljétek van barátnőm! Gyönyörő tricolor kislány, és eszméletlenül jól néz ki:P!

Angyalkáim, a gazdi azt mondta hogy már többet ne írjak mert akkora lesz a levél hogy nem tudja elküldeni, így hát búcsúzóul annyit írnék, köszönöm a sok gondoskodást és az életmentést amit tőletek kaptam, és azt hogy végre szerető családhoz juttatatok! Küldök néhány képet magamról:)

Sok-sok szeretettel Maxim, a csenevész és rosszcsont cica
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában