Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Döntöttünk, belevágunk!
2017.05.24.

Döntöttünk, belevágunk! OLI úrból OLI néni lett, mondhatnánk, ha az aggodalomtól lenne kedvünk igazán tréfálkozni...
Ahogy már meséltük Nektek ez a csodálatos, impozáns kutya egy hatalmas daganattal került hozzánk, melyről az előzetes szövettani vizsgálat kimutatta, hogy rosszindulatú sajnos. A mai egész nap arról szólt, hogy az orvosaink és mi is a lehetőségeket mérlegeltük.

Előzmények!

És megszületett a döntés. Mivel orvosilag senki nem tudott semmi biztosat mondani és persze tudjuk, hogy minden eset más és más. Sejtettük, hogy ez lesz, mégis annyira jó lett volna valami "biztos orvosi ígéretben" bizakodni. Hogy mégis miért döntöttünk a radikális műtét mellett, hogy minden buktató és veszély ellenére belevágunk, Két nagyon nyomós indokunk volt:
Az első a Ti biztatásotok, támogatásotok. Ahogy több százan egy emberként mellettünk vagytok ebben a nehéz helyzetben egész nap. És OLI mindent elsöprő vidámsága, életkedve. Nézzétek, ahogy a kórházban kezelés közben is mosolyog ... Annyi szenvedés, annyi nélkülözés és olyan kevés szeretet, törődés jutott neki és Ő ennek ellenére imádja az ÉLETet, az embereket, mindent.

Tehát a mi CsodaBoda dokink megműtötte. Kioperálta a daganatot, mellyel együtt OLI péniszét is el kellett távolítania. És kialakított egy "műpuncit" a végbélnyílása alatt, melyen keresztül ezután pisilni fog. Ha felépül a műtétből, akkor valószínűleg további kezelésekre lesz szükség, melyet az onkológus szakállatorvos a műtétkor tapasztaltak és az új szövettani vizsgálat eredménye ismeretében fog kidolgozni, összeállítani. Az ujjakat kérjük csuriba hajtani, gondoljotak nagyon sok pozitív kisugárzással erre csodálatos Kutyára! Köszönjük!

Sajnos mindez persze pénzbe is kerül. Sok-sok pénzbe. Szeretnénk kérni, hogy a lelki támogatáson túl adománnyal is segítsétek OLI Urat. Például virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül
közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: OLI!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában