Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Újabb csapat van túl az első arzénos kezelésen!
2017.05.23.

Most kezdünk picit megnyugodni. Ma a második csapat, vagyis Csikánó, Kála és Putyin is átesett az első arzénos szívféreg kezelésen. Mindenki jól van, ébredeznek. Így tehát már mind a hatan megkezdték az extra szigorú, 2 hónapos boxfogságukat. A következő kezelésük 30 nap múlva lesz, ami dupla izgalom lesz, hiszen akkor egymás után 2 napon is megkapják. De mindez azért, hogy minél előbb gyógyuljanak és minél előbb gazdihoz kerülhessenek. Az első nagy izgalmon túl vagyunk velük, de mostantól a következő 60 nap kritikus.
Ők hatan tehát már benne vannak a kezelésben, de holnap újabb 5 fertőzött kutyával megyünk az első szívultrahang vizsgálatra. Az ő további kezelésük, majd ettől függ. És sajnos már rajtuk kívül is van egy újabb betegünk, a mai vizsgálatnál derült ki, hogy az egyik hétvégén érkezett kutyánk is fertőzött.
Már számba venni is nagyon nehéz, hogy összesen mennyien vannak. Szerencsére vannak már gyógyult, sőt boldog gazdis kutyáink is. Így bármennyire is rizikós, bármilyen drága, megyünk tovább, nem hagyjuk Őket cserben - egy új boldog, gazdis élet reményében.
A mai napi kezelések megint nagyjából 230.000 Ft-ba kerültek. Igen, ez azt jelenti, hogy 2 nap alatt 500.000 azaz félmillió forint volt csak ez ... ezért nem csak a pozitív energiákat, de a támogatásotokat is kérjük szépen.

Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: szívféreg kezelések!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában