Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hanga a szomorú szemű
2017.05.23.

Megérkezett Hanga a Hajdúböszörményi gyepmesteri telep/ Tötungsstation Hajdúböszörmény-ről. És IGEN, már a saját szememmel látom, Ő A VILÁG LEGSZOMORÚBB KUTYÁJA. Nézzétek a szemét, nézzétek a mancsait amivel kétségbeesetten próbál az élete egyetlen biztos pontjába, a földbe kapaszkodni. Nem mond semmit, nem csinál semmit, csak nagyon csendben szeretne láthatatlan maradni ...

Előzmények!

Úgy tudjuk, a volt "gazdája" egyszerűen kizárta otthonról és a kapu elől vitte el a gyepmester. A telepen azonnal látták, hogy nagy a baj, hála a telepen tevékenykedő állatvédőknek ... 2 nap alatt megérkezett hozzánk. A hétvégét kórházban tölti, túl esik egy teljes kivizsgáláson, laborok, ultrahang, röntgen, tesztek, szívféreg vizsgálat, stb. Muszáj kizárni, hogy nincs-e valamilyen testi baj a viselkedése mögött. Ha minden eredmény megvan és negatív, akkor kezdődik a lelki rehabilitációja.
Azt már tudjuk, Hanga valószínűleg egyáltalán nem öreg, talán középkorúnak se mondható. Az egyik szemgolyója hiányzik, de elsőre a másiknak nincs baja. Persze ezt is vizsgálják.
Ha engem kérdeztek, akkor az Ő baja a megszakadt szíve ls a darabokra tört lelek - ahogy mondani szokták, innen szép nyerni ... NEM ADJUK FEL! Mindent megteszünk, hogy megtudja, hogy elhiggye az élet szép, az emberek jók is tudnak lenni, a felé nyúló kéz barát.


Köszönjük, ha támogatod a kivizsgálását!
Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Hanga!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában