Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Menhelysegítő program 2017 - Püspökladány
2017.04.28.



A püspökladányi menhely az egyik legrégebbi támogatottja a NOÉ Állatotthon menhelysegítő programjának. Több, mint 3 éve itt kezdődött a program és azóta is minimum évente kétszer megfordulunk itt. Oltáshoz, chiphez segítjük a kutyákat. De a lehetőségeinkhez képest kutyák átvételével is segítjük őket.



Eta, a menhely vezetője, szó szerint egyedül küzd a környék megszámlálhatatlan szaporítója és a térség mélyszegénységben élői "maradékának" megmentésében. Teljesen speciális az állatok összetétele. A kutyák egyharmada "selejt" fajtatiszta, vagy egyértelműen azok keverékei. Egyharmaduk szocializálatlan, rettegő, vagy éppen agresszív keverék, persze abból is a feketék túlnyomó többségben. A maradék és nagyon sokan vannak, bulltípusú.



Pici menhely, zsúfolt apró kennelek, ezeknek az állatoknak mégis ez az egyetlen esélye a túlélésre. Az világos, hogy a jelenlegi működési helyén az állapotok tarthatatlanok, egyszerűen ennyi állatnak ilyen kis helyen már nem lehet felelősen élhető körülményeket biztosítani. De már épül, készül az új hely. Eta lassan, szinte szó szerint tégláról - téglára gyűjtögeti rá a pénzt. Nagyon drukkolunk, hogy sikerüljön minden elképzelését megvalósítania!



A mostani látogatásunkkor ismét nagyon sok kutya kapott chipet és oltást. És természetesen nem jöttünk el üres kézzel.

Fabulont a súlyos bőrbeteg csau-csau szuka kutyát a NOÉ Állatotthon Csau-csau Fajtamentése vette gondozásába.



Selfie a tüneményes és szép berni pásztor szuka a központi részlegünk védence lett. Sajnos róla kiderült, hogy szívférges, kivizsgálása folyamatban van.

ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!!!



Bővebben a püspökladányi menhelyről, a mentéseikről a facebook oldalukon olvashatsz: Elhagyott Állatokért Első Sárréti Regionális Állatvédő Egyesület

(a nyitóképet, kizárólag a figyelem felkeltésére használjuk :) )

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.



Hálásan köszönjük!
Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!



Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában