Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Támogasd ivartalanítási akciónkat pénz nélkül...
2017.05.10.

Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket (Rákosmenti NOÉ Bárkája Állatotthon Alapítvány) a rád eső nyereségrész 10%-ával május 15. és június 25. között. A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfelek rekord összegű 72 061 456 Ft -ot osztanak szét a Bank felületein keresztül, az általuk kiválasztott civil szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez.

Mi is benne vagyunk abban a 80 civil szervezetben (NOÉ Állatotthon Alapítvány), akik támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által.

Miért rendelkezz? 
Mert a lakosság számára szükség van elérhető áron ivartalanítási akciókra!

A lakosság körében a felelős állattartás népszerűsítése az ivartalanítási kampány révén, valamint a felesleges szaporulatok megelőzése, a kóbor állatok számának csökkentése. Mivel a lakosság számára az egyre romló életkörülmények miatt nehézséget jelent az ivartalanítás magas állatorvosi költségeinek megfizetése, annak egy jelentős részét a pályázaton nyert összegből finanszírozzuk meg, míg másik részét az állat tulajdonosa fizeti. Az ivartalanítás az egyetlen 100%-ban hatásos eszköz az ebek és macskák születésszabályozására, így a kóbor állatok számának visszaszorítására.


Hogyan rendelkezz? 
NetBank felületeden, telefonon - (06-40) 20-40- 60 - és személyesen bármelyik bankfiókban, valamint a holnapján keresztül is megteheted egyéni kódszó megadásával.


Támogatnál még?
Ha használsz bankkártyát, válassz minket a Segítő Bankkártya Programban, hogy vásárlásaid összegének 1-3 ezrelékével is támogassa ügyünket a Bank.

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában