Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Támogasd ivartalanítási akciónkat pénz nélkül...
2017.05.10.

Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket (Rákosmenti NOÉ Bárkája Állatotthon Alapítvány) a rád eső nyereségrész 10%-ával május 15. és június 25. között. A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfelek rekord összegű 72 061 456 Ft -ot osztanak szét a Bank felületein keresztül, az általuk kiválasztott civil szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez.

Mi is benne vagyunk abban a 80 civil szervezetben (NOÉ Állatotthon Alapítvány), akik támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által.

Miért rendelkezz? 
Mert a lakosság számára szükség van elérhető áron ivartalanítási akciókra!

A lakosság körében a felelős állattartás népszerűsítése az ivartalanítási kampány révén, valamint a felesleges szaporulatok megelőzése, a kóbor állatok számának csökkentése. Mivel a lakosság számára az egyre romló életkörülmények miatt nehézséget jelent az ivartalanítás magas állatorvosi költségeinek megfizetése, annak egy jelentős részét a pályázaton nyert összegből finanszírozzuk meg, míg másik részét az állat tulajdonosa fizeti. Az ivartalanítás az egyetlen 100%-ban hatásos eszköz az ebek és macskák születésszabályozására, így a kóbor állatok számának visszaszorítására.


Hogyan rendelkezz? 
NetBank felületeden, telefonon - (06-40) 20-40- 60 - és személyesen bármelyik bankfiókban, valamint a holnapján keresztül is megteheted egyéni kódszó megadásával.


Támogatnál még?
Ha használsz bankkártyát, válassz minket a Segítő Bankkártya Programban, hogy vásárlásaid összegének 1-3 ezrelékével is támogassa ügyünket a Bank.

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában