Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Rafael a törpemalac konnektororral
2017.05.03.

Új fiú, Rafael

Ő valószínűleg egy törpe malac mama és egy vadas papa szerelem gyereke. A története majdhogynem azt mondhatom, hogy szokványos mostanában, amikor oly nagy divat disznót "kutyaként" tartani. A gyereknek vették meg. Kicsi volt, csíkos , imádni való. Úgy tervezték , hogy élethosszig tartják házikedvencként. Boldogan éldegéltek a család és Rafael fél évig nagy boldogságban. Azután hirtelen költözniük kellett egy telek nélküli házikóba. A malacnak csak egy zsebkendőnyi ól jutott. A család tudta, hogy nem élet ez így számára, bár eddig nagyon rendesen gondoskodtak róla: oltatták, ivartalaníttatták, etették. Tudták, hogy új családot kell találniuk a számára.
Meghirdették, kizárólag házikedvencnek.. A többedik telefonáló után döbbentek rá, hogy mindenki csak a vadas kolbászt látja a disznócskában. Ekkor fordultak segítségért a KANGA alapítványhoz, ahol sajnos hely nem volt számára, viszont a
"Törpemalac és Konnektororr rajongók csoportban" Gyimesi Olga és Dr Szegi József segítségével sikerült az malacot a NOÉ Állatotthonba juttatni.
Rafael nagyon kedves, látszik, hogy családban, emberi közegben nőtt fel. Jelenleg még karanténban van, de hamarosan mindenki megismerheti és megvakargathatja.

Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha a nekünk, a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át . Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42


Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában