Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Családegyesítés, avagy így történt a róka happyend.
2017.04.28.

Az egész egy délelőtti kétségbeesett telefonnal kezdődött. Egy vízelvezető árok tisztításakor kimostak 4 kiskutyát. A kiskutyákról nagyon hamar kiderült, hogy tulajdonképpen néhány hetes kis rókák. Ahogy annak lenni kell (NEM, EGYÁLTALÁN NEM KELL ÍGY LENNIE!) jól összefogdosták és összeszeretgették a megszeppent kis vadakat.
Azonnal őrült szervezésbe kezdtünk az Állatmentő Sereg önkénteseivel, hogy biztosítsuk a picik szakszerű, biztonságos elhelyezését. Ami vadállatokról lévén szó nagyon nem egyszerű dolog.

Pohánka Csaba vállalta Budapestre a fuvart, és amikor megérkeztek a kölykök kiderült, hogy egy igazán állatszerető emberről van szó, aki pontosan elmesélte nekünk a 4 róka teljes történetét.
Összedugtuk a fejünket, osztottunk-szoroztunk, mi legyen, ami legjobb a kicsiknek. Csaba jelezte felénk, hogy van bevethető vadkamerája és vállalja ötletünk megvalósítását, hogy egy próbára visszahelyezi a kölyköket a megtalálásuk helyszínére. Megbeszéltük, hogy bármennyire is morbid, de délután már nem ehetnek a kölykök, hiszen kell, hogy apait-anyait beleadjanak majd az ordításba.
40 perc!!! Mindössze ennyi kellett, hogy az anyaróka megjelenjen. Dobozt szépen feldöntötte és elköltöztette egy másik kotorékba az egész családot.
Csaba 4 állatot mentett meg, és még egy családot is egyesített! Mi pedig rettentően boldogok vagyunk!

Kérünk Titeket, ha árva vadállattal találkoztok, akkor hívjátok valamelyik állatvédelmi szervezetet és ne essetek kétségbe, mert lehet, hogy csak kicsit kitartónak kell lenni, és hinni az állatok anyai ösztönében. Vegyetek példát Csabáról!
Persze szerencsés, ha nem fogdossák össze a kicsiket, de a hiedelemmel ellentétben, attól még a mamák visszafogadják a piciket. Köszönjük, ha figyeltek rájuk és hálásan köszönjük, hogy az Állatmentő Seregre mindig lehet számítani!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában