Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Fantasztikus Faun és Szemcsi nehéz hétvégéje
2017.04.24.

Nehéz és izgalmakkal teli hétvégén vagyunk túl, de sajnos csak fél sikerről számolhatunk be a katéteres szívféreg eltávolító műtétekről.

Szemcsi esetében a megismételt műtét sajnos nem hozott eredményt. Annak ellenére, hogy közel 2 órán keresztül próbálkoztak, 17 alkalommal vezették be a katétert a szívén keresztül a tüdőartériájába egyetlen férget sem sikerült kivenni. Ráadásul az egyéb élettani tünetek, melyek műtét közben tapasztalhatóak voltak (szívritmus zavar, ödémásodás) sajnos jele ehet egyéb egészségügyi gondnak, melynek kivizsgálását megkezdjük. Szemcsi szívférgességére pedig most egy speciális protokollt dolgoztak ki orvosaink.

Fantasztikus Faun műtéti előkészülete sem pont a vártak szerint alakult, extra előkészítő kezelést és gyógyszereket kellett kapnia, hogy minden rendben menjen. Így rá végül vasárnap került sor. A kislányból 3 extra nagy férget távolítottak el. Az egyik 27 cm hosszú volt, ekkorát még Magyarországon sosem távolítottak el. De a többi is alig marad el ettől méretben. Faun most a szokásos műtét utáni gyógyszeres protokollt kapja 1 hónapig és akkor fogják a helyzetet szív ultrahanggal kontrollálni.

Arra kérünk támogasd a NOÉ Állatotthon kutyának szűrését, prevencióját és a fertőzöttek kezelését. Sajnos ez ma már nem luxusbetegség, hanem mindennapi probléma!
Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: szívféreg kezelések!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában