Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

2017. április 29-én NOÉs találkozó!
2017.04.19.

2017. április 29. szombat 10 - 15 óráig
NOÉ Állatotthon - 1171 Budapest, Csordakút utca vége!
Szeretettel várjuk a korábbi évek virtuális és valós örökbefogadóit, legyen szó bármilyen állatkáról.

Igaz, hogy minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceink viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várjuk a hozzánk ellátogatókat:
- Örökbefogadás: cicák, kutyák részére - önkénteseink és munkatársaink segítenek a döntésben. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a NOÉ és a speciális projektek örökbefogadási metódusától most sem tudunk eltekinteni, de ez a nap remek alkalom lehet az új családtag kiválasztására.
Akik ezen a napon fogadnak örökbe, azok a Ceva jóvoltából egy kutyás vagy cicás ajándék kezdőcsomagot kapnak! :)
- Virtuális örökbefogadás: Idén ismét lehetőség lesz a helyszínen a virtuális örökbefogadásra is. Tehát, ha a látogatáskor beleszeretsz valakibe, legyen az egy kecske, egy malac, egy ló, kutya, macska azonnal örökbefogadhatod. Ezzel támogathatod a kiszemelt védenced ellátását és a NOÉ állatotthon munkáját. Az örökbefogadásról bizonyítékot is szolgáltatunk egy névre szóló oklevél formájában.
- Kutya szépségverseny, NEM csak NOÉs kutyáknak! Nevezni a helyszínen lehet, 11:30-ig! A nevezés díjtalan. Külön kerülnek bírálásra a szukák és a kanok, három korosztályban. A nevezők számától indítunk új osztályokat. Nevezni nem csak korábbi NOÉs kutyákkal lehet, hanem szabadon bármilyen kutyus nevezhető. Sőt, ha van a NOÉ jelenlegi lakói közül olyan, akit szívesen megmutatnál, akivel büszkélkednél, természetesen erre is lesz lehetőség. De ne feledd ez csak játék és szórakozás! Természetesen mindenkinek a saját kutyusa a legszebb, nekünk pedig mindegyik! ♥
- Nyomozd ki a helyes választ! Akadályverseny kicsiknek és nagyoknak! Akik ügyesen nyomoznak és így teljesítik az összes feladatok mind-mind ajándékot kapnak!
- Színezőverseny felnőtteknek!
- Gyerekprogramok:
arcfestés, csillámtetoválás
kézműves programok
játszóház
ugrálóvár
- Próbalovaglás gyerekeknek
- kirándulás az Állatotthon környékkén elektromos kisautóval, az NRGcar támogatásával
- Jótékonysági zsákba macska és kézműves vásár! A gyönyörű ékszerek, lakberendezési tárgyak és egyéb kézzel készült csodák többségét saját önkénteseink kézzel készítették!
- Kutyás bemutató, a Rákoscsabai Kutyasuli bemutatócsoportja fogja szemléltetni, hogy örökbefogadott kutyákkal is milyen magas szintre el lehet jutni!
- Cicás simogató a gyönyörű macskakifutóban!
- Jótékonysági MacsKávézó a legfinomabb kávékkal, forrócsokival és frappéval a BRAVOS támogatásával!
- Tombola, értékes nyereményekkel - tudjátok nálunk már hagyomány, hogy rengeteg értékes, hasznos, szép és kedves ajándékot sorsolunk ki. Tőlünk senki nem megy haza üres kézzel.
- A Magyarországi Krisna-tudatú Hívőknek köszönhetően vendégül látunk mindenkit egy vegetáriánus ebédre!
Kedvcsinálónak a tavalyi buli képei:
http://noeallatotthon.hu/…/8-NOEs-Talalkozo-es-Orokbefogad…/
Hatalmas és kitörő szeretettel várjuk egykori védenceinket, illetve saját állat is hozható, amennyiben jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvével kell igazolni. FIGYELEM! Kölyök-növendék kutya, CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Illetve nincs fertőző betegsége.
A belépés természetesen ingyenes, de három és négylábúaknak, kizárólag csak oltási könyvvel lehetséges!
Ne feledjétek, nem csak a kutyusok és cicusok várják a kényeztetést ezen a napon, de a gazdasági udvar lakói és lovaink is szívesen fogadják a finom falatokat. Aki őket szeretné kényeztetni, az hozzon magával egy kis répát, almát, káposztát, salátát is.

Tehát, naptárba feljegyezni, 2017. április 29-én, szombaton - NOÉs találkozó, örökbefogadó és cicás nap!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában