Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hejőpapin talált új családunk
2017.04.18.

Kétségbeesett segítségkérést találtunk Húsvét szombat este itt a facebookon. Kis testű torzonborz kutyust dobtak ki néhány hete Hejőpapin egy autóból. Egy helybéli idős néni etette, de a kicsi eltűnt egyik pillanatról a másikra. Mindenki azt hitte, hogy meghalt ... nem nem erről volt szó, mert néhány nap múlva a helyi temetőben újra felbukkant 2 apró újszülött babácskájával. A kidobott apróság bizony vemhes volt. A kis család fedél nélkül, a csupasz földön próbált túlélni.

Nagyon gyors segítségfelajánlásunk után, szervezés, fuvar és a kiscsalád már nálunk van biztonságban, kényelemben.
Hejő mami és két aprócska babája, egy kislány és egy kisfiú úgy tűnik a nehéz kezdett után jól vannak. A mami nagyon odaadó gondoskodó anya.
Drukkoljatok az újabb családunknak, hogy minden rendben legyen. Köszönettel fogadunk számukra kutyapelenkát,vagy leteríthető betegalátétet, immunerősítő készítményeket (Vetri DMG, Immonovet, stb), illetve starter indtó tápot, mellel most még a mamát támogatnánk, de később a babák leválasztásához kellene!

Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha nekünk, a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át! Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában