Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Újabb családunkért aggódunk!
2017.04.05.

Amikor minden összejön - nagyon beteg mama és a szoptatós babái.

Ágas Ágotát egy szúrós bokor alatt gubbasztva fedezték fel állatbarátok Bököny-Geszteréd között. Két dolog tűnt fel azonnal, hogy Ágota nagyon beteg, végtagjai és a fejecskéje feldagadva, beödémásodva, alig van szőr rajta. És hogy az állapota ellenére odaadóan szoptatja néhány napos kölykeit.
Ahogy megláttuk Őket tudtuk, hogy erre nem mondhatunk nemet, bár tele vagyunk betegetekkel, babákkal, de valahogy megoldjuk. Hála és köszönet az "Együtt az Állatokért" Állatvédő Közhasznú Egyesület - Debrecen csapatának, akik azonnal biztonságba helyezték a kis családot és így 1 napon belül megérkezhetek a NOÉ Állatotthon gondozásába. Sajnos 6 piciből egyet még az úton elvesztettünk, de a többiek jelenleg úgy tűnik jól vannak.
A szoptatás nagyon kényes dolog, ilyenkor a mama gyógykezelésére extra módon oda kell figyelni. Konzultálva állatorvosainkkal úgy döntöttünk, hogy az egész család érdeke mégis az, ha együtt maradnak és Ágota neveli a babákat. Addig olyan óvatos kezelést kap, ami nem árt a kicsiknek. Sajnos Ágota nem csak a bőrbetegséggel küzd, hanem nagyon csúnyán elkezdett köhögni is, erre is kapja a kezelést.

Ide most tényleg nagyon kell a drukk, hogy a babák szépen felcseperedjenek és ez a csodálatos mama meggyógyuljon!
Ha tárgyi adománnyal segítenél nekik vagy a többi betegünknek, akkor most hatalmas mennyiségben lenne szükségünk Vetri DMG immunerősítőre, hirtelen nagyon sokaknak szüksége van rá. Illetve leteríthető pelenkára, betegalátétre.

Köszönjük, ha adománnyal járulsz hozzá az ellátásukhoz!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beírni Ágas-bogas család!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha nekünk, a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át! Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában