Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A pótmamás családunkért izgulunk!
2017.03.29.

Akkor most drukkoljatok! Kérjük csuriba mindenki minden ujját!

Adott egy kupac árván maradt 2 napos babakutya és adott egy iszonyúan tejelő, baba nélkül talált, az Illatos útra bekerült mamakutya ... Mi tudjuk, hogy szükségük van egymásra, reméljük, hogy Ők is így gondolják majd!
Hálásan köszönjük az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat gyors segítségét, hogy Johanna a kuvasz mama megpróbálhatja felnevelni a kis árvákat. Természetesen jogfenntartással érkezik hozzánk, a legszigorúbb karantén és állategészségügyi szabályok betartása mellett.


Sajnos nem megy minden simán. A kicsik jég hidegen, megdermedve érkeztek. Főleg kettő volt kritikus állapotban. Kaptak melegített infúziót. Sajnos nagyon gyenge a szopóreflexük. Johanna, a kuvasz pótmama egy tünemény, édes, pusziosztó, kedves, de nem zubog benne az anyai érzés. Egész nap velük voltunk és próbálkoztunk, de most a babák biztonsága érdekében úgy döntöttünk, hogy elkezdjük a mesterséges táplálásukat. A helyzetük most így is kritikus.
Nagyon rutinos, emberi pótmama erősíti most őket 1-2 napig és amikor stabilak lesznek, akkor megpróbáljuk újra a családegyesítést, mert mindenkinek ez lenne a legjobb. Nagyon kell a drukk a kicsiknek!!!!
És egyben SOS Royal Canin tejpótlóra lenne szükségünk! Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában