Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Húsvét a NOÉ Állatotthonban!
2017.03.29.

Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban!
2017. április 16. vasárnap 11 - 14 óra között!
1171 Budapest, Csordakút utca vége

Várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és vetélkedőkkel. Nyuszival, birkával, kacsával, csibével, kecskével és még ezer állattal várunk mindenkit szeretettel!
Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne testközelből megismerkedni a Húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó állatokkal. Gondozóink és önkénteseink segítségével lehetőség lesz simogatni nyuszikat, birkát, kecskét, malacot. Felhő, Jánoska, Burki és Barkó valamint az egész birkanyáj várja a simogató kezeket. De a simogatást és a finom falatokat nagyon szereti Panka a szarvasborjú, Jean és a többi malacka, a lovak, a lámák és minden szőrös, tollas állat itt a NOÉ állatotthonban.

- Szakember segítségével kézműves foglalkozások, nyuszi és csibe készítés.
- Vállalkozó kedvű gyerekeknek tojáskereső verseny, "amit megtalálsz a Tied" jeligére.
- Arcfestés, hogy a gyerekek maguk is állatokká változhassanak.
- Vetélkedők gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Néhány vidám kép a tavalyi NOÉs Húsvétról:

A Húsvét sajnos nem csak móka és kacagás, rengeteg kisállat kerül ilyenkor bajba a profithajász árusok és a meggondolatlan, felelőtlen kisállatvásárlók miatt.
A Noé Állatotthon Alapítvány idén is Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk a korábbi években átvette a megunt húsvéti nyuszikat, kitollasodott kiscsibéket és kiskacsákat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentő következtetésre kellett jutnunk.
Megkérdeztük a vásárlás körülményeiről azokat, akik állatotthonunkban adták le a húsvétra vett kisállatokat. Legnagyobb megrökönyödésünkre kiderült, hogy a vásárlók tudatában voltak annak, hogy Húsvétra állatot venni nem helyes, ráadásul többségük tisztában volt azzal is, hogy az állatot csak ideiglenesen veszi magához, és eleve úgy tervezte, hogy nem kíván róla élete végéig gondoskodni.
Kiderült, hogy az állatokat leadók kb. 85-90%-a azért vásárolta meg nyugodt szívvel a nyuszikat és egyéb cuki élő apróságokat, mert tudott róla, hogy több szervezet az ünnepek után átveszi őket. Vagyis pusztán átmenetileg vállalta az állatka elhelyezését és megfelelő életkörülményei kialakítására sem fektetett hangsúlyt, mivel nem tervezte, hogy végleg megtartja.

Bővebben a NYUSZI-STOP-ról ITT! olvashat:Szeretettel várunk mindenkit a HÚSVÉTI ÁLLATSÁGOKON a NOÉ Állatotthonban!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában