Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Már Balázspé és Flipper is biztonságban vannak
2017.03.03.

Megjöttek Kornél kiskecskénk társai, Balázspé a racka bárány és Flipper a kecskebak. Mind kettő szintén onnan a bezárt lovardából vannak, ahol magukra hagyták Őket, napok, sőt hetek óta nem járt hozzájuk senki ellátni, etetni Őket. Szó szerint csak a vak szerencsének köszönhetik, hogy szorult helyzetükben rájuk találtak. Azonnal megindult a hivatalos eljárás a 17. kerületi állattartási referens, mint állatvédelmi hatóság képviselője és a rendőrség példás együttműködésében.

Előzmények

Flipper jobb állapotban van, mivel Ő nagyobb és ki tudott ugrani a karámból, jó kecske módjára gyakorlatilag mindent megevett amit ért! Balázspé egy 1 év alatti racka kos bárány, aki a nagy gyapja alatt bizony nagyon nagyon sovány. Mind a ketten, nagyon helyesen néznek ki és nagyon-nagyon kedvesek. Most természetesen karanténban vannak, óvatosan megkezdtük a szakszerű táplálásukat. Reméljük hamarosan jobb bőrbe kerülnek Ők is.

Ha összeszedték magukat, túl lesznek az oltásokon, parazitamentesítésen és egyéb kötelező körökön, akkor bizony muszáj lesz megszabadítanunk Őket a koronaékszereiktől, hogy Ők is csatlakozhassanak a NOÉ nyájhoz.

Nálunk a "haszon"állatok is társállatok, az Ő életük is annyira fontos, értékes. Ugyanúgy szeretjük, kezeljük, gondoskodunk róluk és számunkra ez a természetes.

Köszönjük, ha Te is így érzed és esetleg Őket is támogatod!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni Kornél, Balázspé, Flipper!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha a nekünk, a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át . Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában