Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Új menhellyel bővült a NOÉ Állatotthon Alapítvány
2017.03.16.

A több mint 25 éve működő budapesti 8,5 hektáros NOÉ Állatotthonunk mellett, mostantól Vas megyében, Szergényben is tevékenykedünk. Egy közel 100 férőhelyes kutyamenhely és a hozzá tartozó 20 férőhelyes celldömölki karanténtelep működtetésével próbálunk hozzájárulni a térség bajbajutott állatai megsegítéséhez.18 éve működik Vas megyében, Szergény településen egy közel 100 kutya befogadására alkalmas kutyamenhely, a Gaby Jacoby menhely. A menhely névadója, Gaby Jacoby osztrák színművésznő, Rökk Marika, a világhírű magyar operettprimadonna lánya aki a nyugat-magyarországi kutyák segítőjeként is dolgozik. A művésznő és lelkes ausztriai csapata, az Animal Life Wien Alapítvány festői környezetben hozta létre menhelyét, ahol elsősorban a környék rosszul tartott kutyái és a közeli gyepmesteri telepek halálos ítélete elől mentett állatok élhetnek, hatalmas kennelekben, békében, boldogságban, biztonságban.

A menhely közel 2 évtizedes fennállása óta sok száz halálra ítélt állat kapott egy újabb esélyt. Ebbe a küldetésbe csatlakozunk most mi is be. Mostantól a két csapat közösen folytatja a térség kutyáiért folytatott munkát. Az Animal Life Alapítvány a menhely jövőjének biztosítása érdekében kezdeményezte az állatvédő szervezetek egyesülését, a NOÉ Állatotthon Alapítvány negyed évszázados szakmai tapasztalatával és stabil hátterével segíti a helyi mentési munkát.

A szergényi kutyamenhelyhez tartozik egy Celldömökön található világszínvonalú karanténrészleg is. Ennek köszönhetően a gyepmesteri telepekről érkező oltatlan, ismeretlen előéletű kutyák a legnagyobb biztonságban tölthetik a megmentésük utáni első időszakot.

Gaby Jacobyt, a közös munka zálogaként a NOÉ Állatotthon kuratóriuma beválasztotta az Alapítvány kuratóriumi tagjának is.A szergényi menhelyen található kutyák mostantól a NOÉ Állatotthon alapítvány honlapján is megtalálhatóak és természetesen Ők is örökbefogadhatóak. Őket is a GAZDIRA VÁRÓ KUTYÁK között találjátok, nevük alatt pirossal kiemelve a jelzés: Szergényi telephely. Illetve a szűrési opciók között található választóval szűrni is lehet.
Jelen pillanatban Szergényben gazdikereső kutyáinkat megtalálhatod ITT!


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában