Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Letöltések
(W)ebnapló
Állati történetek
Állati hírek
Gazdiktól
Állati sztárok
Rólunk írták
Oktatás
Sokkoló
Menhelysegítő Program
Képtár
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Új menhellyel bővült a NOÉ Állatotthon Alapítvány
2017.03.16.

A több mint 25 éve működő budapesti 8,5 hektáros NOÉ Állatotthonunk mellett, mostantól Vas megyében, Szergényben is tevékenykedünk. Egy közel 100 férőhelyes kutyamenhely és a hozzá tartozó 20 férőhelyes celldömölki karanténtelep működtetésével próbálunk hozzájárulni a térség bajbajutott állatai megsegítéséhez.18 éve működik Vas megyében, Szergény településen egy közel 100 kutya befogadására alkalmas kutyamenhely, a Gaby Jacoby menhely. A menhely névadója, Gaby Jacoby osztrák színművésznő, Rökk Marika, a világhírű magyar operettprimadonna lánya aki a nyugat-magyarországi kutyák segítőjeként is dolgozik. A művésznő és lelkes ausztriai csapata, az Animal Life Wien Alapítvány festői környezetben hozta létre menhelyét, ahol elsősorban a környék rosszul tartott kutyái és a közeli gyepmesteri telepek halálos ítélete elől mentett állatok élhetnek, hatalmas kennelekben, békében, boldogságban, biztonságban.

A menhely közel 2 évtizedes fennállása óta sok száz halálra ítélt állat kapott egy újabb esélyt. Ebbe a küldetésbe csatlakozunk most mi is be. Mostantól a két csapat közösen folytatja a térség kutyáiért folytatott munkát. Az Animal Life Alapítvány a menhely jövőjének biztosítása érdekében kezdeményezte az állatvédő szervezetek egyesülését, a NOÉ Állatotthon Alapítvány negyed évszázados szakmai tapasztalatával és stabil hátterével segíti a helyi mentési munkát.

A szergényi kutyamenhelyhez tartozik egy Celldömökön található világszínvonalú karanténrészleg is. Ennek köszönhetően a gyepmesteri telepekről érkező oltatlan, ismeretlen előéletű kutyák a legnagyobb biztonságban tölthetik a megmentésük utáni első időszakot.

Gaby Jacobyt, a közös munka zálogaként a NOÉ Állatotthon kuratóriuma beválasztotta az Alapítvány kuratóriumi tagjának is.A szergényi menhelyen található kutyák mostantól a NOÉ Állatotthon alapítvány honlapján is megtalálhatóak és természetesen Ők is örökbefogadhatóak. Őket is a GAZDIRA VÁRÓ KUTYÁK között találjátok, nevük alatt pirossal kiemelve a jelzés: Szergényi telephely. Illetve a szűrési opciók között található választóval szűrni is lehet.
Jelen pillanatban Szergényben gazdikereső kutyáinkat megtalálhatod ITT!


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában