Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Újabb menhellyel bővül az állatmentés
2017.03.16.

NOÉ Állatotthon - újabb menhellyel bővül az állatmentés

Kiterjeszti működését a NOÉ Állatotthon. A több mint 25 éve működő budapesti 8,5 hektáros állatotthona mellett mostantól Vas megyében, Szergényben is tevékenykedik az Alapítvány. Egy közel 100 férőhelyes kutyamenhely és a hozzá tartozó 20 férőhelyes karanténtelep működtetésével próbál hozzájárulni a térség bajbajutott állatai megsegítéséhez.

18 éve működik Vas megyében, Szergény településen egy közel 100 kutya befogadására alkalmas kutyamenhely.Egy lelkes ausztriai csapat, az Animal Life Wien Alapítvány festői környezetben hozta létre menhelyét, ahol elsősorban a környék rosszul tartott kutyái és a közeli gyepmesteri telepek halálos ítélete elől mentett állatok élhetnek, hatalmas kennelekben, békében, boldogságban, biztonságban.

A menhely közel 2 évtizedes fennállása óta sok száz halálra ítélt állat kapott egy újabb esélyt. Ebbe a küldetésbe csatlakozik be a NOÉ Állatotthon Alapítvány. Mostantól a két csapat közösen folytatja a térség kutyáiért folytatott munkát. Az Animal Life Alapítvány a menhely jövőjének biztosítása érdekében kezdeményezte az állatvédő szervezetek egyesülését, a NOÉ Állatotthon Alapítvány negyed évszázados szakmai tapasztalatával és stabil hátterével segíti a helyi mentési munkát.

A szergényi kutyamenhelyhez tartozik egy Celldömökön található világszínvonalú karanténrészleg is. Ennek köszönhetően a gyepmesteri telepekről érkező oltatlan, ismeretlen előéletű kutyák a legnagyobb biztonságban tölthetik a megmentésük utáni első időszakot.

További képek: ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában