Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Koponya a gőzgépünk műtőasztalon
2017.03.13.

Bemutatjuk Nektek Koponyát, akit saját családja adott le a gondozásunkba, miután kiderült, hogy mind a két hátsó lába nagyon beteg és fáj neki. Az anyagiakra hivatkozva évek óta halogatják a kutyus gyógykezelését, sőt még az alap ellátást (ertsd chip + oltások) sem kapta meg soha.

Bár szemmel láthatóan - illetve szegény Koponya már nem igazán látja - szüksége lett volna rá. A lábain túl a szemei is betegek. Az egyik teljesen kifojt, vagy egy korábbi sérülés, vagy egy kezeletlen - a mopsz jellegű kutyákra nagyon jellemző - szemhéjfekély következtében. Bármi volt az oka, az biztos, hogy borzasztó fájdalommal és szenvedéssel járt szegénynek. A másikon is látszik korábbi fekélyek nyoma, az most éppen nyugalomban van, bár nagyon nem lát vele.

Ami viszont nem tűr halasztást, azok a térdei. A jobb oldali III. fokozatú patella ficam, a bal oldalon IV. fokozatú. Ez a térdkalácsa ficamát jelzi, súlyos és nagyon súlyos stádiumban. Valószínűleg mind a kettőt műteni kell, de most a fájdalom mértéke alapján a jobb oldali a sürgősebb. Így Koponya még a mi CsodaBoda dokink műtőasztalára került. Drukkoljatok a kis "gőzgépnek", hogy minden rendben legyen!

Koponya nagyon édes kutyus, igazi kis DRÁGA lélek, a szó minden szempontjából. Az eddigi és a közeljövőben várható beavatkozások, vizsgálatok, kezelések összege meghaladják 150,000Ft-ot. Köszönjük, ha támogatod a gyógyulását, ha már eddig ennyire elhanyagolták és nem figyeltek oda szegény fájdalmaira.
Virtuális örökebefogadással az adatlapján keresztül
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beírni Koponya!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha nekünk, a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át! Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában