Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Koponya a gőzgépünk műtőasztalon
2017.03.13.

Bemutatjuk Nektek Koponyát, akit saját családja adott le a gondozásunkba, miután kiderült, hogy mind a két hátsó lába nagyon beteg és fáj neki. Az anyagiakra hivatkozva évek óta halogatják a kutyus gyógykezelését, sőt még az alap ellátást (ertsd chip + oltások) sem kapta meg soha.

Bár szemmel láthatóan - illetve szegény Koponya már nem igazán látja - szüksége lett volna rá. A lábain túl a szemei is betegek. Az egyik teljesen kifojt, vagy egy korábbi sérülés, vagy egy kezeletlen - a mopsz jellegű kutyákra nagyon jellemző - szemhéjfekély következtében. Bármi volt az oka, az biztos, hogy borzasztó fájdalommal és szenvedéssel járt szegénynek. A másikon is látszik korábbi fekélyek nyoma, az most éppen nyugalomban van, bár nagyon nem lát vele.

Ami viszont nem tűr halasztást, azok a térdei. A jobb oldali III. fokozatú patella ficam, a bal oldalon IV. fokozatú. Ez a térdkalácsa ficamát jelzi, súlyos és nagyon súlyos stádiumban. Valószínűleg mind a kettőt műteni kell, de most a fájdalom mértéke alapján a jobb oldali a sürgősebb. Így Koponya még a mi CsodaBoda dokink műtőasztalára került. Drukkoljatok a kis "gőzgépnek", hogy minden rendben legyen!

Koponya nagyon édes kutyus, igazi kis DRÁGA lélek, a szó minden szempontjából. Az eddigi és a közeljövőben várható beavatkozások, vizsgálatok, kezelések összege meghaladják 150,000Ft-ot. Köszönjük, ha támogatod a gyógyulását, ha már eddig ennyire elhanyagolták és nem figyeltek oda szegény fájdalmaira.
Virtuális örökebefogadással az adatlapján keresztül
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beírni Koponya!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Munkánkat azzal is segítheted, ha nekünk, a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotton Alapítványnak ajánlod fel személyi jövedelemadód 1%-át! Ne feledd, sok kicsi, nagyon sokra megy, így a TE 1%-OD IS ÉLETET MENTHET!
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában