Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

White második szívféregkezelése
2017.01.05.

Nekünk is hihetetlen, de eltelt 1 hónap White első szívféregkezelése óta. A ma és a holnap valószínűleg élete két legnehezebb napja, hiszen most 48 órán belül kap 2 Immiticide - arzén tartalmú - injekciót. Ezekben a percekben van műtőasztalon, hiszen ezt a fájdalmas injekciót csak altatásban kaphatja meg.

Az egy hónappal ezelőtti kezelés óta nagyon szigorú box fogságban van, amit igazi fenséges királylány módjára, türelemmel és teljes együttműködésben visel
ELŐZMÉNY!

Szegény kislány ma nagyon boldog volt, hogy végre történik vele valami a hosszú bezártság után, az állatorvosi rendelő várójában mindenkivel cukiskodott, csóvált és teli szájjal vigyorgott. Sajnos az öröme nem tartott sokáig, mert Dr. Lackó Tímea gondoskodó kezei között álomba szenderült.

Szorítsatok Ti is ennek az édes kutyusnak. Most mindez fáj és rossz és veszélyes, de, ha túl lesz a holnapon és a következő 1 hónapon, akkor megszabadulva a szívférgektől élhet egy teljes és boldog életet!
White-on kívül jelen pillanatban 4 másik kutyánk is szívféreg fertőzött. Szemcsi, Franny és Kalóz túl vannak a katéteres eltávolító műtéten, kontroll vizsgálatok állnak előttük, Keres Emil pedig még kezelés előkészítő fázisban van!

A szívférgesség nem városi legenda, vagy távoli országok egzotikus betegsége ma már. Itt van Magyarországon és rettentően sok áldozatot szed. A gyógyítása, gyógyulása kockázatos, fájdalmas és nagyon drága. A megelőzés a legfontosabb! Védd meg Te is a kutyádat!

Támogathatod Őt virtuális örökbefogadással az adatlaján keresztül
Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: White!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában