Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nincs karácsony szopós kölykök nélkül...
2016.12.25.

Eljött a Karácsony, és mint tudjuk 'nincs karácsony Kevin nélkül', de nálunk, a NOÉ Állatotthonban a mondás akként módosult a sok-sok éves tapasztalatok alapján, hogy 'nincs karácsony SZOPÓS KÖLYÖK NÉLKÜL'....

Ezidáig azt hittük, hogy megússzuk az idei évet egy átlagos család szokásos rutinjával: karácsonyi készülődés, diszítés, sütés-főzés, családlátogatás, ajándékozás, DE idén sem marad ki a sorból a szoptatás, pisiltetés/kakiltatás, ugyanis karácsony előtti napon behoztak 4 ici-pici babát, akiket Maglódon, a szántóföldön találtak. Két tesójuknak sajnos már nem tudtak segiteni, őket már halva találták.

Mama nincs a környéken, mert a kitett ételből nem fogyott semmi, a babákat valaki egyszerűen a sorsukra hagyta a szántóföld szélén. Szerencsére rájuk talált egy család, igy a picik nem lettek a téli fagy és az éhhalál martalékai.
Karácsony családnak neveztük el a 3 fekete és 1 fehér babát, akik mind kisfiúk és alig egy hetesek. Szemük még nincs nyitva, de a köldökzsinór csonkjuk már leesett. Keresztnevet is kapnak majd pár hét múlva.

Mielőtt valaki azt képzelné, hogy kész apparátussal rendelkezünk az ilyen helyzetek megoldására, elmondjuk, hogy a piciket elkötelezett, állatszerető önkénteseink fogadták be. Ők fogják átsegiteni őket ezeken a nehéz napokon és heteken a mamájuk nélkül vállalva, hogy 4 óránként éjjel-nappal cumiztatják őket, és az első hetekben segitik a pisilés-kakilás folyamatát, hiszen normál esetben ezt ilyenkor a mama a pocak nyalogatásával csiklandozza ki belőlük.

Nagyon kell a drukk, hogy mindenkinek sikerüljön, és életben maradjanak!!! Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában