Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nincs karácsony szopós kölykök nélkül...
2016.12.25.

Eljött a Karácsony, és mint tudjuk 'nincs karácsony Kevin nélkül', de nálunk, a NOÉ Állatotthonban a mondás akként módosult a sok-sok éves tapasztalatok alapján, hogy 'nincs karácsony SZOPÓS KÖLYÖK NÉLKÜL'....

Ezidáig azt hittük, hogy megússzuk az idei évet egy átlagos család szokásos rutinjával: karácsonyi készülődés, diszítés, sütés-főzés, családlátogatás, ajándékozás, DE idén sem marad ki a sorból a szoptatás, pisiltetés/kakiltatás, ugyanis karácsony előtti napon behoztak 4 ici-pici babát, akiket Maglódon, a szántóföldön találtak. Két tesójuknak sajnos már nem tudtak segiteni, őket már halva találták.

Mama nincs a környéken, mert a kitett ételből nem fogyott semmi, a babákat valaki egyszerűen a sorsukra hagyta a szántóföld szélén. Szerencsére rájuk talált egy család, igy a picik nem lettek a téli fagy és az éhhalál martalékai.
Karácsony családnak neveztük el a 3 fekete és 1 fehér babát, akik mind kisfiúk és alig egy hetesek. Szemük még nincs nyitva, de a köldökzsinór csonkjuk már leesett. Keresztnevet is kapnak majd pár hét múlva.

Mielőtt valaki azt képzelné, hogy kész apparátussal rendelkezünk az ilyen helyzetek megoldására, elmondjuk, hogy a piciket elkötelezett, állatszerető önkénteseink fogadták be. Ők fogják átsegiteni őket ezeken a nehéz napokon és heteken a mamájuk nélkül vállalva, hogy 4 óránként éjjel-nappal cumiztatják őket, és az első hetekben segitik a pisilés-kakilás folyamatát, hiszen normál esetben ezt ilyenkor a mama a pocak nyalogatásával csiklandozza ki belőlük.

Nagyon kell a drukk, hogy mindenkinek sikerüljön, és életben maradjanak!!! Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában