Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hírek Fülesről, aki ma már Szuzy
2007.06.08.

Kedves Noé állatmentő csapat!


Szeretnék köszönetet mondani, hogy a Tőletek kért segítségre azonnal reagáltatok és mindent megtettetek azért, hogy a megkínzott Füles kutyus (most már: Szuzy) mielőbb orvosi ellátásban részesüljön. Ti voltatok az egyetlenek akik ezt minden további nélkül önzetlenül tetéttek. Nagyon hálás vagyok ezért és még egyszer köszönöm a gyors reagálást, egy életet mentettetek meg.

Négy héttel ezelőtt ilyen állapotban verődött a munkahelyemhez:

Hiába kértünk segítséget más szervezetektől süket fülekre találtunk, így elkezdtük etetni itatni, csináltam neki egy kis menedéket, ahol meghúzódhat. Örömmel el is foglalta. Aztán teltek a napok és reggelente örömmel várt, délután viszont szomorúan búcsúztunk.
Lassan kezdett megbízni bennem és a ott dolgozó kollégákban, és két hét elteltével sikerült lebontanunk a füléről a gyilkos spárgát. Rettenetes állapotban volt a jobb füle.

Végül a nevelt fiam talpraesettsége által a kispesti Kossuth téren működő állateledel kereskedő ajánlotta (nagy szerencsénkre) a Noé alapítványt. Mint a fenti képeken is láthatjátok a segítség nem maradt el.

Szombaton sajnos le kellett vágni Szuzy jobb fülét, mert menthetetlen volt. Ez a két kép vasárnapi látogatásunk alkalmával készült. Ekkor már tudtuk, hogy együtt kell maradnunk.
Ő egy "szerencsés..." kiskutya, mert családunkba kerülve megleli végre a szeretetet és nem kell többé rettegnie a gonosz emberek brutalitásától!!!


...És az új otthonában! Nagyon jól érzi magát Lassan kezd felengedni. Ismerkedik az új környezetével. Nagyon nyugodt éjszakáink vannak és ha egyedül van hagyva a lakásban nem rongál semmit.


Köszönet az orvosoknak odaadó munkájukért, és Nektek is tiszteletre méltó önkéntes munkátokért!


Üdvözlettel: ÉviMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában