Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tejbegríz túl van a lábamputáción!
2016.12.22.

Megismeritek ezt a gyönyörű szép királylányt?

Ő bizony nem más, mint Tejbegríz. A testi sebei begyógyultak, a tüzelése véget ért. Így semmi akadálya nem volt az ivartalanításnak és a lábamputációnak. A picilány a műtétet jól viselte, könnyen és probléma nélkül ébredt. Azóta pedig ott cukiskodik a Délpesti Állatgyógyászati Központban, akik felügyelték az egész gyógyulását. Nem volt könnyű, nem volt rövid, de ha az amputációból most szövődmény nélkül gyógyul, akkor bátran kijelenthetjük, hogy Tejbegrízzel is megtörtént a CSODA.
A kis lelke is sokat gyógyult az elmúlt hónapokban, kinyílt, újra mer bízni az emberekben. És bár nem Ő a legbátrabb oroszlán, de azt hiszem lelkileg is felkészült egy új, boldog és hozzá méltó, királylányos ÉLETRE.

Előzmények

Tehát tökéletes gazdijelöltek hada sorakozó, várjuk a jelentkezőket, "álomcsalád" jeligére. Adatlapja

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Köszönjük, az eddigi anyagi és lelki támogatásotokat. Ha lehet, most még egy kis segítséget szeretnénk a számára kérni, hogy ezt a mostani műtétet és kórházi menetet finanszírozni tudjuk.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában