Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kebel és kölykei már biztonságban!
2016.11.18.

Újabb szomorú sorsú család a NOÉ Állatotthon gondozásában.

Napok óta magára hagyott kutyacsaládról, hangosan síró kiskutyákról érkezett a bejelentés hozzánk. A Pilisi cím sajnos nagyon ismerős volt nekünk, hiszen az év elején mentettünk már onnan hatósági segítséggel 5 kutyát: 4 boxer és egy keveréket. Az egyikőjüket sajnos elvesztettük annyira rossz állapotban volt, de a többiek már gyógyultan gazdisok.

Tehát amikor meghallottuk, hogy a cím ugyanaz, tudtuk, hogy azonnal cselekedni kell. Most is, mint akkor, a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely munkatársai sietettek a segítségünkre, és az Ő, valamint hatósági közreműködésre a kis család néhány óra múlva már a gondozásunkban van.
Kebel, a mama és 5 nagyjából 2 hetes babába már biztonságban vannak. Kebel mama nagyon gondoskodó, odaadó anyuci, aki óvja, félti és lelkiismeretesen gondoskodik az 5 kis vasgyúróról. Szegénykénk óriásira nyúl és duzzad keblei tanúsítják, hogy nem először van mama szerepben. A teste tele van sebekkel, bőrbeteg, alig van rajta szőr. Nagyon drukkolunk a kiscsaládnak, reméljük most már minden rendben lesz velük.

A sok rossz hír mellett azért van jó is, információnk szerint folyamatban van az állattartástól való eltiltás, várjuk nagyon a határozatot.

Ha tehetitek, kérjük, támogassátok a Kebel mamát és a Kebelbarát kiscsaládot, valamint a többi családunkat jó minőségű starter és junior táppal, esetleg immunerősítővel.

Az adományokat leadhatjátok (vagy elküldhetitek) itt a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca hrsz. 138634/1) vagy az adománygyűjtő pontunkon, a Garmin üzletben, 1133 Budapest Visegrádi utca 80/a (Tutaj és Visegrádi utca sarok), hétköznaponként: 9:00 - 17:00 között.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában