Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Rufusért aggódunk!
2016.11.17.

Megint egy álmatlan éjszaka következik ...

Rufust, a hatalmas mackónkat nagyon sokan ismeritek, szinte mindenki aki már járt a NOÉ Állatotthonban. Ő az az óriás, aki a nővérével Bicskével a bejárat előtti raktár és fatároló boldog vigyázói. Két angyallelkű óriás, akik imádják a simogatást. bújnak és puncsolnak - no persze, ha "veszélyben lenne a haza", akkor láng lélekkel és rettenthetetlenül védelmeznék az otthonukat. Szóval Rufus és Bicske azok, akik elsőként fogadják a hozzánk látogatókat.

De most Rufus bajban van, hatalmas bajban ... 3 nappal ezelőtt nem ette meg a vacsoráját, ami ismerve a méreteit és vacsorakapacitását azonnal feltűnt nekünk. Az azonnali átvizsgáláskor egy óriási daganatot fedeztünk fel a nyakán, közvetlenül a gégéje alatt. A semmiből nőtt ez az óriás. Az átfogó orvosi vizsgálat eredménye, hogy Rufust műteni kell. Sajnos egyáltalán nem kizárt, hogy a daganat érinti a pajzsmirigyét, vagy a mellékpajzsmirigyét ... És ahogy a röntgen képen is látszik már teljesen elnyomja szegény kutya légcsövét és nyelőcsövét.
A műtétet jövő hétre terveztük, hogy kellően előkészítsük, de mára lényegesen romlott az állapota. Már semmit, még a nyálát sem tudja lenyelni. Csak fekszik és szomorúan néz maga elé... Holnap reggel sürgősségi, életmentő műtéten esik át. És sajnos csak a műtőasztalon fogjuk megtudni, hogy pontosan mivel állunk szemben.
Egy apró remény, kapaszkodó, hogy a laboreredményei egész jók, bár félelmetes, hogy ez az impozáns, óriás kutya mennyire leépült magához képest 3 nap alatt.

Ráadásul nem csak érte aggódunk, de a nővérért Bicskéért is, aki képtelen Rufus nélkül létezni. Amikor elvittük a nagyfiút orvoshoz, Bicske még enni sem volt hajlandó. Most pedig még, ha minden jól is alakul, akkor is napokig távol lesznek egymástól. Jaj, milyen nehéz ez!

Arra kérünk Titeket drukkoljatok ennek a két jótestvérnek, muszáj megmaradniuk egymásnak!

Köszönjük, ha támogatod Rufus vizsgálatainak és műtétjének a költségeit. Képzeljétek 6 éve, amióta nálunk élnek még virtuális örökbefogadójuk sem volt soha ...

Leszel Te az első?
Megteheted itt az adatlapján keresztül

A nővérke Bicske adatlapja

Természetesen hatalmas köszönettel fogadjuk az egyéb lehetőségeken a támogatást:
Gyorsan, könnyen, biztonságosan, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük a közlemény rovatba beírni Rufus!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre már SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

Hálásan köszönjük!

Köszönjük a támogatásodat!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában