Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Batta család a halál torkából!
2016.11.10.

Egy újabb kutyacsalád szó szerint a halál torkából! Ők itt a Batta család és a csodálatos odaadó anyukájuk Heni.

Heni gazdás, chipes kutya, a babáit mégis emberlakta területtől távol, egy vadászok által felügyelt területen kellett megszülnie és nevelnie. Hatalmas szerencséje volt, mert egy Virág, aki a kutyáját sétáltatta, meglátta, ahogy a mama bemászott a mély gödörbe és meghallotta a föl alól kiszűrődő babasírást. Nem ment el mellettük, a mamát etette és azonnal segítséget próbált szerezni nekik.

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag semmit nem lehetett tudni róluk, csak azt, hogy ha lehull egy nagyobb eső, akkor halálra vannak ítélve a mély lyukban és, hogy a mama is állandó életveszélyben van a vadászati terület miatt, a Foxterrier Mentés, - Léleklánc Állatvédő Alapítvány két önkéntese azonnal szervezésbe kezdtek. Vasárnapra ásóval felszerelkezve mentőakciót szerveztek, a család befogadását, elhelyezését pedig a NOÉ Állatotthon vállalta.

Olyan mély üregben voltak a picik, hogy még a fényképezőgép sem látta őket, ahogy felderítéseként bevillantottak. De a csajok nem adták fel, egy helyi férfierő segítségével ástak, csak ástak, csak ástak. Míg végül meglett a 4 vasgyúró, éppen szemnyitogató korban lévő apróság.
Az igazi meglepetés akkor érte a kis mentőcsapatot, amikor rutin szerűen leolvasták a mama chipjét és a leolvasó jelzett. A mama regisztrált chipes = VAN TULAJDONOSA! Ettől, még szomorúbb és sokkal felháborítóbb a történet. Azonnal a gazda felkutatására indultak, nem kellett sokáig keresni. Kiderült, hogy szerencsétlen kutyának nem ez az első vemhessége, még a helyi kocsmárosnak is tőle van a kutyája. A tulajdonos elmondása szerint 1 hónapja tűnt el kutya ... Azon melegében lemondott a NOÉ Állatotthon javára a tulajdonjogáról.

Így már semmi akadálya nincs, hogy a Batta babák és gyönyörűséges, szelíd, kedves, odaadó és gondoskodó mamájuk Heni egy új életben élhessenek, biztonságban.
Szurkoljatok a kis családnak, hiszen ilyen fiatal korban még annyira sérülékenyek, reméljük minden rendben lesz velük. Az életüket annak köszönhetik, hogy Virág, aki rájuk talált nem volt közönyös és mindent megtett értük, hogy összefogásban a Lélekláncos Henivel és Judittal együtt megmentették és végül hozzánk kerülhettek.

Köszönjük Nekik!!!!!

Ha támogatnátok a kiscsaládot, akkor köszönettel fogadunk számukra jó minőségű starter illetve junior tápot!

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában