Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Laguna szívféreg kezelése 3 felvonásban!
2016.11.10.

Ismét szívféreg téma - ismét Lagúna.

Csodálatos malamutunk, a szívféregfertőzéssel már hónapok óta kezelés alatt álló Lagúnánknak újabb nagy kezeléseken van túl. Megkapta a 2. és a 3. arzén tartalmú Immiticide kezelését. Mint arról korábban már írtunk, a kezelés rizikós, fájdalmas, ezért altatásban, műtéti körülmények között került rá sor.

Lagúna 1 hónapja kapta meg az első kezelést, azóta extra szigorú boxfogságban van, naponta csak néhány egészségügyi percet tölthet a kórházi helyén kívül.
Eddig minden a terv szerint alakult a kezelésben és ez a szépség bár tele van energiával, de szófogadóan tűri a helyzetet.
Az arzén megöli a tüdő ereiben élő kifejlett férgeket és a szigorú mozgáskorlátozás azért szükséges, hogy a meghalt paraziták nehogy a szívébe sodródjanak, vagy valahol elzáródást okozzanak, ami akár végzetes is lehetne.
Ezután még egy nagyon kritikus és rizikós egy hónapos szigorú boxfogság következik. De reméljük továbbra is minden rendben lesz és hamarosan számára mindez a rémálom csak a múlt lesz.

Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire kedves, türelmes és együttműködő kutya. Hihetetlen intelligenciával csinálja mindezt. Szuper kutya! Megérdemli győzelmet!!! ❤❤❤❤

Köszönjük, ha támogatod a gyógyulását, Már bőven túl vagyunk eddig a 100.000 Ft-on és a mostani 2 kezelés további 150.000 Ft-ba került.

Mint tudjátok Lagúnán kívül jelen pillanatban 3 másik kutyánk is szívférgesség miatt kezelés alatt áll. White hamarosan megkezdi az arzénos kezelését, Szemcsi és Franny pedig katéteres eltávolító műtétre vár.

Bővebben Lagúna bajáról:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=2492

A szívférgesség nem városi legenda, vagy távoli országok egzotikus betegsége ma már. Itt van Magyarországon és rettentően sok áldozatot szed. A gyógyítása, gyógyulása kockázatos, fájdalmas és nagyon drága. A megelőzés a legfontosabb! Védd meg Te is a kutyádat!

Támogathatsz minket, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Lagúna!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában