Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Sashalmi Alexünk lábával megint baj van!
2016.10.11.

Jaj Alex, ugye nem lesz nagyobb baj.

Szépségünk Sashalmi Alex éppen a műtőasztalon fekszik. Az egyik mellső lába bokaízületén egyik napról a másikra fájdalmas csomó jelent meg nagyjából 1 éve. Az akkori első orvosi vizsgálatok szerint nagy fokú ízületi arthrosis, vagyis ízületi kopás, gyulladás okozza a bajt. Az ízületébe kapott gyulladáscsökkentő injekció jó hatással volt a problémára és bár egy pici duzzanat visszamaradt, de úgy tűnt rendben van a dolog.

Sajnos azonban most újra fellángolt a baj, hirtelen megnőtt a pukli és nagyon fáj szegény Alexnek. Természetesen most is orvos. Sajnos most már felmerült valamilyen daganat lehetősége is, ezért CsodaBoda doki mintát vett a duzzanatból. Most aggódva kell várnunk a minta eredményére.

Alex a Sashalmi család egyik kölyke (kan), 2007-ben! fogadták örökbe babaként. Majd 2013-ban 7! év után dobták vissza. Az ex(gazda) állítása szerint rombol, szökik, azonban jó házőrző és a gyerekeket is szereti, azonban más kutyával domináns lehet. Nagytestű, és a korábbi "negatív" jellemzőkön elgondolkozva örökbefogadásra szinte esélytelen lenne, ha ...
Véleményünk szerint Alex -nek "csak" nagy a mozgásigénye, romboló hajlama megoldható lenne a fölös energiák levezetésével. Aktív családba ajánljuk, továbbá elengedhetetlen az atombiztos kerítéses családi ház. Alex kb. 2007. szeptemberi születésű, gyönyörű szép kan kutya, akiért most nagyon-nagyon aggódunk.


Köszönjük, ha az adatlapján virtuális örökbefogadással támogatod:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=2464
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában