Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tigristől búcsúzunk
2016.10.07.

Valamit kellene mondani, de nem jönnek a szavak. Tudjuk, hogy nem dacolhatunk az idővel, tudom, hogy nem dacolhatunk a korral, de ezt mégsem lehet elfogadni...

Tigris örökre elkocogott a merev kis lábain, a ferde fejecskéjével, reszelős vén hangjával és az imádott öregkutya illatával. Nem szalad már többé elénk a NOÉ kórház udvarán, nem hajtja őrülten csóváló farokkal tovább a csajokat, nem rumlizik többet a vacsoráért. Ő is egy volt a rengeteg menhelyi mindenkisenki kutyájából, egy azok közül, akiknek szinte egész életében csak ez adatott meg.

Először egy telep, ahol őrségnek használták, azután egy kennel, ahol a fiatalabb társak jöttek mentek mellette, csak a korosodó csíkos kutyára nem nézett rá senki.
Fura, hogy ezt mondom, de szerintem élete legboldogabb évei ezek az utolsók voltak, amikor az agyvérzései után már állandó lakója lett a kórháznak. Na itt mindig történt valami, itt mindig volt aki simogassa, itt csak úgy jöttek mentek a jobbnál jobb kutyacsajok. Mindig történt valami és Ő annak a történésnek mindig a középpontjában volt. Ma még képtelenség elképzelni ezt a helyet nélküle, ma még felfoghatatlan, hogy nem láthatjuk soha többet mókás kis alakját, ma még képtelenség ez az egész ...
Remélem ahol Ő most van, ott már minden szép és jó és azért ott is mindig történik valami és vannak jó csajok, de leginkább van egy saját gazda, akinek Ő nem csak egy mindenkisenki kutyája, hanem a minden!

Egyetlen állatnak sem lenne szabad menhelyen meghalniaMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában