Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A sztárok velünk vonultak
2008.10.05.

A Noé Állatotthon Alapítvány színeiben Tóth Vera, Pirner Alma, Keresztes Ildikó és Nick Árpád is részt vett az Állatok Világnapja alkalmából tartott vasárnapi felvonuláson, melyen több száz állatbarát és rengeteg civil szervezet képviseltette magát.

Pirner Alma saját kutyájával, Bodzával érkezett a felvonulásra. A táncosnő nagy állatbarát; a szeptemberben megrendezett első magyar rúdtáncbajnokság nevezési díjait is az állatotthon lakóinak ajánlotta fel. Bodzának kicsit hűvös volt a reggeli szeles időjárás, így gyakran bekéredzkedett Alma ölébe.Így volt ezzel Philip kutya is, aki jórészt Keresztes Ildikó ölében tette meg az utat a Bazilikától a Hősök teréig. Az énekesnő régóta kapcsolatban áll alapítványunkkal, hiszen maga is több talált kutyust mentett már meg.A Megasztár győztes Tóth Vera néhány héttel ezelőtt alapítványunk boxer fajtamentő csoportjától fogadott örökbe egy kutyust; vele érkezett most a felvonulásra. Az eredetileg Argó nevű, 10 hónapos mentett boxer kan ma már Matyi névre hallgat és elválaszthatatlan társa lett az énekesnőnek.Nick Árpád erőművész korábban is számos alkalommal segített alapítványunk kis védenceinek, két évvel ezelőtt például menhelyi Mikulásként fogadta az állatotthonba érkező gyerekeket egy rendezvényen. Most saját kutyusával érkezett a felvonulásra.


Ezúton is köszönjük sztárjainknak, hogy eljöttek, ezzel is felhívva a közvélemény figyelmét az állatvédelem fontosságára!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában