Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

KÖSZÖNJÜK!
2016.09.14.

Ismét itt van a nagy pillanat, amit hetek óta lélegzet visszafojtva várunk. Várjuk, hogy eldőljön jövőre hogyan tovább. Megérkezett az értesítés az általatok nekünk szánt személyi jövedelemadó 1 százalékának összegéről.

Hálásan köszönjük Nektek, hogy ismét mellénk álltatok és a felajánlásotokkal újra biztos alapot teremtettek a a jövőbeli munkánk hoz.
2015. évi személyi jövedelemadó 1% felajánlásból 76 388 475 Ft összegben támogattátok a NOÉ Állatotthon Alapítvány szőrös, tollas, csupasz, 0-1-2-3-4 lábú védenceit, az általunk végzett munkát!

Ismét hatalmas összeget és ezzel együtt óriási felelősséget bíztatok ránk. És mi, ahogy az elmúlt 24 évben, most is a tudásunk, lelkiismeretünk és szívünk szerinti lehető legjobban szeretnénk ezzel gazdálkodni. Közel 1.200 állat folyamatos ellátását, évente sok száz nagyon súlyosan sérült, beteg rászoruló kezelését, műtétjeit, rehabilitációját, felnevelését finanszírozzuk a Ti segítségetekkel. Ezzel a biztos alappal újra belevághatunk az állatok jólétét szolgáló fejlesztésekbe, gondolkozhatunk bővítéseken - melynek köszönhetően még több rászorulónak tudunk segíteni!

És legnagyobb örömünkre a támogatásotokból már nem csak a NOÉs védenceknek jut! Menhelysegítő programunk keretében az ország egész területén, sőt már az ország határait is átlépve, segítő kezet tudunk nyújtani. Oda is eljut a támogatásotok, ahol más remény szinte nincs is. Menhely-fejlesztéssel, ivartalanításokkal, oltásokkal, chipezéssel, eszközbeszerzéssel, anyagi támogatással tudunk segíteni.

Drága támogatóink, önkénteseink, minden NOÉs családtag! Csak Veletek sikerülhet, csak együtt tudjuk mindezt véghez vinni, megvalósítani! Köszönjük a bizalmatokat, a támogatásotokat, a belénk vetett hiteteket! A munka folytatódik, jövőre is, a 25 éves NOÉ Állatotthonban!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában