Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

ex-NOÉs kutyák bejelentkezése
2016.09.11.

"Kedves Noés csapat!

Már elég régen nem hallattam magamról, de igazából nem is történik olyan sok minden mifelénk.

Az egyetlen jelentős, viszont annál szomorúbb esemény, hogy Június végén elvesztettük Pelle kutyánkat, aki majdnem 10 évig élt velünk. A vizsgálatok ugyan nem mutattak ki semmit, de úgy gondoljuk, hogy kiújult a rákja. Nyugodj békében drága Pelle, reméljük, hogy jól vagy, nagyon hiányzol nekünk és a bulldogoknak.

A banda többi tagja egész jól van.

Dia (ex-NOÉs Komé-Dia) az artrózis miatt fájdalomcsillapítót kap és egyre komótosabban mozog. Azt hiszem, hogy lassan meg is süketül. Továbbra is ő itt a főnökasszony és megható, ahogy gondoskodik a falkáról.

Gyomának (szintén ex-Noés védenc) két hónapja erős fájdalmai voltak a csípőjében, már attól tartottunk, hogy előbb utóbb meg kell őt váltanunk. Alig bírt már járni és már a 10 cm magas fekhelybe is alig bírt bemászni. Ekkor az állatorvosunk másfajta fájdalomcsillapítóra váltott és ettől szerencsére jobban lett Gyoma. Nagyon reméljük, hogy a téli nyirkos napokat jól átvészeli majd és még megélheti a következő nyarat.

Kátya (még egy ex-Noés kutya) nagyon jól van. Ő a fő házőrző nálunk, különös tekintettel a vad állatokra. Ha megérez vagy meghal valamit, máris felborzolt hátszőrrel surran át a kerten a kerítéshez és ugat. Ennek köszönhetően elkerült minket a róka, nem bántotta a nyulat. Bezzeg a szomszédban elkapott néhány kacsát és tyúkot. Kátya fantasztikusan kedves, bűbájos kutya. Szinte az összes látogatónk beleszeret és néha ellenőriznem kell, hogy nehogy valaki titokban hazavigye magával.

Thaya (ő Szlovákiából származik) jól van, már nem annyira szemtelen és hisztis, mint régen. Már osztozik a játékain a többiekkel és élvezi ha összebújhat velük, különösen Diát szereti.
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában