Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tűzijáték-veszély - Óvjuk állatainkat!
2018.08.18.

Mivel minden évben rengeteg kutya és cica szalad világgá a tűzijátéktól megriadva, a NOÉ Állatotthon Alapítvány felhívja a gazdik figyelmét, hogy augusztus 20-án fokozottan vigyázzanak kedvencükre!


A macskákat lehetőleg zárják biztonságos helyre, a kutyákat pedig egész nap csak pórázon sétáltassák. Minden állaton legyen nyakörv és biléta a gazdi adataival, elérhetőségével. Ez a kertben bezárva tartott állatokra is vonatkozik, hiszen ijedtükben ők is kiszökhetnek, kiáshatják magukat, stb. (Az állatokat érő stressz enyhítésére nyugtató hatású készítmények előre felírathatók, kiválthatók. Érdeklődjön állatorvosánál!)

Az elveszett kutyusok gazdáinak javasoljuk, hogy Budapest területén feltétlenül keressék fel személyesen a Fővárosi Állategészségügyi Szolgálat Telepét (1097 Budapest, Illatos út 23/A.), vidéken pedig érdeklődjenek az önkormányzattal szerződésben álló ebbefogónál/gyepmesteri telepen, menhelyeken illetve saját környékükön plakátozzák ki az elveszett kedvencet!

Aki pedig kutyát talált, javasoljuk, ellenőriztesse le a legközelebbi állatorvosi rendelőben, a kötelező MICROCHIP-et, melynek segítségével a gazdi könnye(bbe)n előkeríthető.

Vigyázzatok állataitokra!!!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában