Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Állatotthonunkban az ország legerősebb Mikulása
2005.12.05.

December 5-én meglátogatott minket a Mikulás! Nick Árpád, Guinness-rekorder erőművész, Magyarország legerősebb embere Mikulás ruhába bújva látogatott el hozzánk és megajándékozta kis védenceinket.


Nick Árpád néhány héttel ezelőtt takaró-gyűjtőakciót hirdetett állatotthonunknak, melyhez lelkes óvodás gyerekek is csatlakoztak egy mátyásföldi óvodából. Az összegyűlt takarókat, plédeket frissen felépült állatkórházunkban fogjuk használni, ahol a műtött, beteg, lábadozó kutyák-macskák és más állatok kényelmét biztosítják majd.


Nick Árpád az adományokat Mikulásnak öltözve a Fecskefészek óvoda kis állatbarátaitól délben vette át, majd a zuhogó eső ellenére, jó Mikuláshoz illően néhány órán belül eljuttatta a teli zsákokat állatotthonunkba. A zord idő sem akadályozta meg az erőművészt abban, hogy végigjárja a menhelyet és ismerkedjen kicsit kutyusainkkal - akikre szívesen áldozza idejét, hiszen maga is nagy állatbarát. Négy saját kutyája is van és nem is tud elmenni tétlenül egy kóbor kutya mellett - így aztán már jópár kutyát juttatott gazdihoz.


Ezúton is köszönjük az adományokat minden kedves kis és nagy állatbarátnak és természetesen az ország legerősebb Mikulásának!


Az RTL Klub Fókusz c. műsorát a Mikulás-látogatásról itt nézheti meg!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában