Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Állatotthonunkban az ország legerősebb Mikulása
2005.12.05.

December 5-én meglátogatott minket a Mikulás! Nick Árpád, Guinness-rekorder erőművész, Magyarország legerősebb embere Mikulás ruhába bújva látogatott el hozzánk és megajándékozta kis védenceinket.


Nick Árpád néhány héttel ezelőtt takaró-gyűjtőakciót hirdetett állatotthonunknak, melyhez lelkes óvodás gyerekek is csatlakoztak egy mátyásföldi óvodából. Az összegyűlt takarókat, plédeket frissen felépült állatkórházunkban fogjuk használni, ahol a műtött, beteg, lábadozó kutyák-macskák és más állatok kényelmét biztosítják majd.


Nick Árpád az adományokat Mikulásnak öltözve a Fecskefészek óvoda kis állatbarátaitól délben vette át, majd a zuhogó eső ellenére, jó Mikuláshoz illően néhány órán belül eljuttatta a teli zsákokat állatotthonunkba. A zord idő sem akadályozta meg az erőművészt abban, hogy végigjárja a menhelyet és ismerkedjen kicsit kutyusainkkal - akikre szívesen áldozza idejét, hiszen maga is nagy állatbarát. Négy saját kutyája is van és nem is tud elmenni tétlenül egy kóbor kutya mellett - így aztán már jópár kutyát juttatott gazdihoz.


Ezúton is köszönjük az adományokat minden kedves kis és nagy állatbarátnak és természetesen az ország legerősebb Mikulásának!


Az RTL Klub Fókusz c. műsorát a Mikulás-látogatásról itt nézheti meg!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában